Στο «μάτι» της UΕFA το Παρί Σεν Ζερμέν – Ερυθρός Αστέρας

Στο μικροσκόπιο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας περνάει το Παρί Σεν Ζερμέν - Ερυθρός Αστέρας για υποψία χειραγώγησης του ματς.

Στο «μάτι» της UΕFA το Παρί Σεν Ζερμέν – Ερυθρός Αστέρας | to10.gr

Η UEFA ξεκίνησε έρευνα για επεισόδια στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ερυθρό Αστέρα (6-1) στο Champions League, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσε να τιμωρηθεί για τους οπαδούς που έριξαν φωτοβολίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ από την UEFA για καθυστερημένη έναρξη του αγώνα.

Μετά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο Ερυθρός Αστέρας κατήγγειλε υβριστικά συνθήματα και τραγούδια από τους οπαδούς της γαλλικής ομάδας στο Parc des Princes.

Επίσης οι γαλλικές αρχές επιβεβαίωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι διερευνούν υποψίες για τον χειραγώγηση του αποτελέσματος. Και οι δύο σύλλογοι έχουν αρνηθεί οποιαδήποτε παραβίαση.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα L΄Equipe, η UEFA είχε ενημερωθεί πριν τον αγώνα, ότι υψηλόβαθμο στέλεχος του Ερυθρού Αστέρα είχε ποντάρει 5 εκατομμύρια ευρώ στην ήττα της ομάδας του με διαφορά πέντε γκολ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο