
Ο Χρήστος Μουζακίτης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ναϊμέγκεν και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι περιμένουν καιρό αυτό το ματς.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ναϊμέγκεν στο Καραϊσκάκη (4/8, 21.00) για τον τρίτο προκριματικό του Champions League και ο Χρήστος Μουζακίτης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση απέναντι στους Ολλανδούς.
Ο Έλληνας μέσος υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες περιμένουν πολύ καιρό το συγκεκριμένο παιχνίδι και πως πρόθεσή τους είναι να δώσουν χαρά τόσο στον κόσμο, όσο και στους εαυτούς τους.
Διαβάστε επίσης: Επίσημα στη Ντόρτμουντ ο Καρέτσας
Αναλυτικά όσα είπε ο Μουζακίτης:
«Περιμένουμε πάρα πολύ καιρό αυτό το παιχνίδι, να επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Είμαστε χαρούμενοι που θα δούμε ξανά τον κόσμο μας. Είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας και στους εαυτούς μας».
Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί για πρώτη φορά σε προκριματικά του Champions League και εάν υπάρχουν διαφορές στην προετοιμασία: «Είναι η πρώτη φορά που θα παίξω σε προκριματικά Champions League το καλοκαίρι. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, απλά ξεκινάς νωρίτερα προετοιμασία. Το σκεπτικό και το πλάνο είναι το ίδιο, να προετοιμαστείς για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Δεν βλέπουμε κάποια διαφορά. Εχουμε τεράστιο κίνητρο. Θέλουμε να είμαστε στο Champions League. Είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούν την Ναϊμέγκεν».
Για το γεγονός ότι πέρσι έκανε τα καλύτερα παιχνίδια του στο Champions League: «Να ξεχάσουμε τα περσινά. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε το ίδιο. Προφανώς να παίζεις στο Champions League είναι τεράστιο κίνητρο και σου δίνει ώθηση να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό. Ελπίζω να κάνουμε φέτος τα καλύτερα παιχνίδια μας στο Champions League»
Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε απέναντι σε ολλανδικές ομάδες στην προετοιμασία: «Μας βοηθάει, όπως το γεγονός ότι πέρσι δώσαμε φιλικό με την Ναϊμέγκεν. Είδαμε πως τερμάτισε τη σεζόν. Είναι σημαντικό ότι παίζουμε το πρώτο επίσημο ματς στο γήπεδό μας, με τον κόσμο μας, να μας δώσει ώθηση».
Ποιους παίκτες γνωρίζει από τη Ναϊμέγκεν: «Τον Τάντιτς, ειδικά τον γνωρίζω πολύ καλά, είναι τιμή και χαρά να αγωνίζομαι απέναντι σε παίκτες που παρακολουθούσα μικρός».



















