Χουλτ: «Μεγάλη πρόκληση το ματς με την Μπαγερν»

Χουλτ: «Μεγάλη πρόκληση το ματς με την Μπαγερν»

Ο Νίκλας Χουλτ μίλησε για το μεγάλο ματς με την Μπάγερν και τόνισε πως η ΑΕΚ είναι προετοιμασμένη για τη μεγάλη πρόκληση με τους «κιτρινόμαυρους» να τα δίνουν όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο μεγάλο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην «Real News» ο Νίκλας Χουλτ με τον αμυντικό της ΑΕΚ να τονίζει πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα σε αυτή την ιστορική, όπως τη χαρακτηρίζει, αναμέτρηση, για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τη βοήθεια και του κόσμου που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουλτ στη Real News: «Χωρίς αμφιβολία, είναι μια μεγάλη πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι. Πρόκειται για μια ιστορική αναμέτρηση, για έναν αγών από αυτούς που σίγουρα όλοι θέλουν να παίζουν, απέναντι σε μια πολύ ισχυρή ομάδα, με τίτλους και θαυμαστή πορεία χρόνων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και προφανώς δεν θα πρέπει να μας απασχολεί το κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού πάντα, όταν μιλάμε για την Μπάγερν, αναφερόμαστε σε έναν κορυφαίο σύλλογο, από τους πιο δημοφιλής στον πλανήτη.

Από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται γι΄ αυτό το υψηλών απαιτήσεων και συνθηκών παιχνίδι και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο, από την αρχή μέχρι το τέλος του.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος μας θα είναι όπως πάντα στο πλευρό μας και με τη θερμή του παρουσία στην εξέδρα θα μας βοηθήσει με όλες τους τι δυνάμεις ώστε να κάνουμε ένα καλό ματς, προσπαθώντας για το θετικότερο δυνατό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ