Η Λέφσκι Σόφιας ανακοίνωσε sold out για το ματς με την ΑΕΚ: «Να γίνει κόλαση»

Η Λέφσκι Σόφιας ανακοίνωσε sold out για το ματς με την ΑΕΚ: «Να γίνει κόλαση»

Η Λέφσκι Σόφιας γνωστοποίησε ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ιστορικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας (18/8, 22:00), τη Λέφσκι Σόφιας  στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs του Champions League.

Η ομάδα από τη Βουλγαρία ανακοίνωσε sold out για το παιχνίδι, στέλνοντας μήνυμα στους οπαδούς του συλλόγου να στηρίξουν τους παίκτες για να γίνει το πρώτο βήμα πρόκρισης.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο βήμα για το Champions League θέλει να κάνει η ΑΕΚ

Το μήνυμα της Λέφσκι Σόφιας στους οπαδούς της

«Η Λέφσκι βρίσκεται προ των πυλών ενός ιστορικού γεγονότος. Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι αγώνας-σταθμός στην ιστορία… Nα γίνει κόλαση, να μην μείνει σε κανέναν φίλαθλο φωνή!»

Θυμίζουμε ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 38.000 οπαδούς, οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό «παρών» στο «Βασίλ Λέφσκι».

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ