Πόνσε ή Κλωναρίδης φορ και η θέση Μπακασέτα

Πόνσε ή Κλωναρίδης φορ και η θέση Μπακασέτα

Τα τελευταία... ερωτηματικά στο πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου

Τα ματς με τον Αγιαξ και την Μπενφίκα παρότι είχαν εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα για την ΑΕΚ, δεν έφεραν βαθμό στην Ενωση. Και απόψε (19:55) μπαίνοντας στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η ΑΕΚ δεν έχει βαθμό στον όμιλο με 2-6 γκολ. Άρα η ανάγκη για θετικό αποτέλεσμα είναι επιτακτική, ακόμη και αν έχεις το μεγαθήριο της Μπάγερν Μονάχου αντίπαλο απόψε στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Μάριου Οικονόμου ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, εκτός είναι ο τιμωρημένος Λιβάγια, οι τραυματίες Λόπες, Μοράν και ο Αλμπάνης που είναι εκτός λίστας.

Στις λεπτομέρειες της ενδεκάδας ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Μπακάκη, Τσιγκρίνκι, Λαμπρόπουλο και Χουλτ. Και αυτό δείχνει αουτσάιντερ τη δεδομένη στιγμή τον Οικονόμου παρότι επέστρεψε. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμόες και ο Γαλανόπουλος, με τον Αλεφ λύση από τον πάγκο. Στα άκρα Μάνταλος και Μπακασέτας είναι φαβορί, με τον Γκάλο να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα δεξιά μπροστά από τον Μπακάκη. Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος ξεκινήσει τότε ο Κλωναρίδης θα πάει κορυφή και ο Πόνσε θα μείνει στον πάγκο. Στο σενάριο αυτό ο Μπακασέτας θα είναι πίσω από τον «Κλώνα».

Ο Ουζουνίδης ζήτησε προσοχή για τα… πάντα. Στημένες φάσεις, άκρα και ατομικά λάθη. Διότι η Μπάγερν δεν συγχωρεί, ειδικά από την στιγμή που «καίγεται» για να πάρει τη νίκη και απόψε και στο Μόναχο την 7η Νοεμβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ