
Η Νοα συνεχάρη της ΑΕΚ για την πρόκρισή της στην League Phase του UEFA Champions League με ένα... επικό τρολάρισμα.
Η ΑΕΚ ήταν κυρίαρχη στον δεύτερο αγώνα των playoffs του UEFA Champions League απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας, καθώς επικράτησε με 4-0 της βουλγαρικής ομάδας, μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της και βρέθηκε πανάξια στην League Phase της κουρυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Μετά την λήξη της αναμέτρησης, η ΝΟΑ που είχε αποκλείσει την ΑΕΚ από το UEFA Europa Conference League πριν δύο χρόνια έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια της στην «Ένωση» με έναν ξεχωριστό τρόπο.
«Συγχαρητήρια στους Έλληνες φίλους μας, την ΑΕΚ, για την πρόκριση στο Champions League. Είναι πιο εύκολο όταν δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσεις τη Νόα στον δρόμο σου», ανέφερε χαρακτηριστικά η αρμενική ομάδα σε ανάρτησή της στα social media.
Congratulations to our Greek Friends AEK Athens 🟡⚫️🇬🇷 for qualifying to the Champions League. 👏🏼🙌🏼
It’s easier when you don’t have to face FC Noah along the way. 😉
— Noah Football 🇦🇲 (@Noah_Yerevan) August 26, 2026



















