ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου: Η κριτική των παικτών της ΑΕΚ

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ πάλεψε κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους πανίσχυρους Βαυαρούς. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο έκαμψε την αντίσταση της Ενωσης (2-0) και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στους ομίλους του Champions League. Διαβάστε την κριτική των παικτών της ΑΕΚ.

Βασίλης Μπάρκας:

Σε ένα τέτοιο ματς ήταν δεδομένο ότι δεν θα περάσει… άνετο βράδυ. Στη μία ώρα αγώνα κατάφερε όποτε χρειαζόταν να είναι εκεί, δίχως την μεγάλη επέμβαση. Όμως σε δύο λεπρά προδόθηκε από την άμυνα του και το… πάρτι τελείωσε, ενώ αμέσως μετά έσωσε πάνω στην γραμμή τρίτο γκολ.

Μιχάλης Μπακάκης:

Είχε εφιαλτικό βράδυ με τον Γκνάμπρι που ήταν κινητικός, αλλά και με τον Αλκάνταρ που πήγαινε στην πλευρά του. Και όσο και αν άντεξε για μία ώρα, αμέσως μετά χτύπησαν οι Βαυαροί από την πλευρά του και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ήταν μόνος του στην πλευρά με 2-3 αντιπάλους.

Νίκλας Χουλτ:

Από τους αμυντικούς της ΑΕΚ είχε την πιο καλή παρουσία. Απέναντι στον σπουδαίο Ρόμπεν είχε τα λιγότερα δυνατά προβλήματα και έκανε τα περισσότερα δυνατά ανεβάσματα. Για ακόμη ένα ματς φέτος από τους πιο σταθερούς παίκτες της ΑΕΚ.

Βασίλης Λαμπρόπουλος:

Μέχρι το 61’ ήταν σχεδόν… αλάνθαστος. Εκοβε ότι περνούσε από τον χώρο ευθύνης του και είχε περιορίσει αισθητά τις απειλές του Λεβαντόφσκι. Στο 61’ όμως… ξέχασε τον Χούμελς, αυτός έμεινε έξυπνα στην θέση του, πήρε την πάσα και ξεκίνησε την πολιορκία για το 0-1.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι:

Πάλεψε όσο μπορούσε με μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου και έδειξε ότι η εμπειρία μετρά πολύ Τα τρεξίματα του και το άλμα του δεν έφτανε να κοντράρει στα ίσια τους δυνατούς παίκτες της Μπάγερν και πολλές φορές με εξυπνάδα έβγαινε πρώτος για να μην «φάει» φάση. Άντεξε και αυτός όσο η ΑΕΚ.

Αντρέ Σιμόες:

Με Χάμες και Αλκάνταρα στον χώρο ευθύνης του και τον Χάβι Μαρτίνες να ανεβαίνει συνεχώς, ήταν δύσκολο το βράδυ. Έτρεξε πολύ, πήρε μάχες, έχασε μάχες, αλλά έδειξε ότι δεν μπορούσε να κοντράρει για όλο το ματς τα ακούραστα χαφ της Μπάγερν.

Κώστας Γαλανόπουλος:

Πολύ καλή και ελπιδοφόρα εικόνα από τον νεαρό Ελληνα μέσο. Απέναντι σε σπουδαίους μέσους και επιθετικούς έκανε πολύ καλό παιχνίδι και είχε το περισσότερο νεύρο και τσαμπουκά από κάθε άλλο μέσοεπιθετικό της ΑΕΚ.

Πέτρος Μάνταλος:

Εμεινε 75 λεπτά στον αγώνα έχοντας άχαρο ρόλο να προσπαθεί να κρατήσει και να οργανώσει την ΑΕΚ που είχε ελάχιστα την μπάλα στα πόδια της. Την περισσότερη ώρα και αυτός προσπαθούσε να καλύψει στα μετόπισθεν τα ανεβάσματα του Κίμιχ και τον περιόρισε σε μεγάλο βαθμό. Πολύ… έξω από τον ρόλο του.

Τάσος Μπακασέτας:

Ο Ραφίνια για 60 λεπτά δεν τον απασχόλησε και πολύ. Ετσι αμυντικά δεν είχε πολλή δουλειά και έμενε να βρει ένα… κενό για να χτυπήσει την Μπάγερν. Όμως δύσκολα μπορούσε να το βρει και προσπαθούσε να μένει στην θέση του για να μην δημιουργηθεί κενό.

Ο Ραφίνια στο 0-2 ήταν μόνος του και εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γκνάμπρι μπροστά από τον Μπακάκη. Έτσι… τελείωσε εύκολα το ματς.

Βίκτωρ Κλωναρίδης:

Επαιξε για μία ώρα στο ματς και όπως όλοι οι επιθετικοί της ΑΕΚ είχε… ανασταλτική δουλειά την περισσότερη ώρα. Έτρεξε, μόχθησε, προσπάθησε να «τρυπήσει» την άμυνα των Βαυαρών και είχε μια καλή έμπνευση με ψαλιδάκι. Δεν φάνηκε επιθετικά σε άλλο σημείο του αγώνα.

Εζεκίελ Πόνσε:

Σε όλες τις μάχες που έδωσε με Σούλε και Χούμελς, έδωσε και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων του. Οι στόπερ της Μπάγερν ήταν… βουνά και έτσι μπορούσε να γίνει φάση μόνο με την μπάλα κάτω. Όποτε μπορούσε κρατούσε την μπάλα με το σώμα του και σε όλο το ματς είχε μία φάση στο 20’ για γκολ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Λούκας Μπογέ:

Πέρασε στο παιχνίδι μετά το 0-2 και με τον ρυθμό να έχει πέσει, την ΑΕΚ να μην έχει νεύρο και δυνάμεις, επιχείρησε με 1-2 ατομικές ενέργειες να κάνει κάτι σε μισή ώρα ματς.

Αλεφ:

Πέρασε στο 75’ αντί του Μάνταλου στα χαφ, με σκοπό να δώσει πνοή και μπαλιές στην επίθεση. Λίγα πράγματα με την ΑΕΚ να μην έχει ρυθμό και τον Αλεφ να μην το αλλάζει αυτό.

Ροντρίγκο Γκάλο:

Μπήκε στα τελευταία λεπτά με σκοπό να εκμεταλλευτεί κάποιο στημένο γύρω από την περιοχή. Αλλά δεν το βρήκε…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ