Λαμπρόπουλος: «Ήταν το καλύτερο ΟΑΚΑ που έχω ζήσει»

Λαμπρόπουλος: «Ήταν το καλύτερο ΟΑΚΑ που έχω ζήσει»

Ο νεαρός αμυντικός υποκλίθηκε στον κόσμο της ΑΕΚ και τόνισε ότι αυτό που κρατάει από το ματς είναι η προσπάθεια που έκαναν οι Κιτρινόμαυροι απέναντι σε ένα από τα μεγαθήρια της Ευρώπης.

Στην εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ στάθηκε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, μετά την ήττα από την Μπάγερν με 2-0. «Ήταν το καλύτερο ΟΑΚΑ, που έχω ζήσει όσο παίζω εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο νεαρός αμυντικός και επισήμανε ότι αυτό που κρατάει από την αναμέτρηση είναι η προσπάθεια που έκαναν οι Κιτρινόμαυροι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Με αυτές τις ομάδες πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 90 λεπτά. Η Μπάγερν ξέρουμε ότι είναι από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, άσχετα αν δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Μπορεί μέσα από δύο φάσεις να σε νικήσει. Μόλις δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ απανωτά μετά το πρώτο τέλειωσε ουσιαστικά το παιχνίδι, γιατί η Μπάγερν δεν θα μας άφηνε να κυκλοφορήσουμε μπάλα και να απειλήσουμε. Κρατάμε την προσπάθεια και ότι κρατήσαμε για 60 λεπτά την Μπάγερν στο μηδέν. Προσπαθούμε κι εμείς να τώρα να μπούμε στο γκρουπ αυτών των μεγάλων ομάδων».

Για το γεγονός ότι μάρκαρε τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: «Είναι ο τρόπος με τον οποίο συνολικά βοηθά την ομάδα, που τον κάνει μεγάλο παίκτη. Ήταν τρομερή η κίνησή του στο 2ο γκολ. Έκανε ένα μπρος-πίσω και έμεινε μόνος στο δεύτερο δοκάρι».

Για την ατμόσφαιρα στο Ολυμπιακό Στάδιο: «Αυτό σήμερα είχαμε να το ζήσουμε χρόνια. Ήταν το καλύτερο ΟΑΚΑ, που έχω ζήσει όσο παίζω εδώ. Κερδίσαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι. Ήταν αναμενόμενο να χάσουμε, αλλά τουλάχιστον ήμασταν σοβαροί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ