Η ιδιαίτερη συνάντηση Ρονάλντο – Φέργκιουσον και το μήνυμα του Πορτογάλου (pic)

Η ιδιαίτερη συνάντηση Ρονάλντο – Φέργκιουσον και το μήνυμα του Πορτογάλου (pic)

Στην επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ μετά από πέντε χρόνια, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γινόταν να μην βρεθεί με τον ποδοσφαιρικό του «πατέρα», Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ μετά από πέντε χρόνια και πάλι ως αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αγωνίστηκε αντιμέτωπος με την αγαπημένη του ομάδα φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους και μάλιστα κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το «Θέατρο των ονείρων».

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ρονάλντο, δεν γινόταν να μην συναντήσει τον αγαπημένο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον προπονητή που τον ανέδειξε και τον βοήθησε να γίνει ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Ο Κριστιάνο γνωρίζει για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Σκωτσέζος πολυνίκης πρώην κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήθελε να τον συναντήσει, με τον Πορτογάλο μάλιστα να δημοσιεύει μια φωτογραφία στα social media από τη συνάντηση τους και να στέλνει το δικό του μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του Σερ Άλεξ.

«Ένας σπουδαίος προπονητής και πάνω απ’ όλα ένας υπέροχος άνθρωπος. Μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα εντός κι εκτός γηπέδου. Είναι υπέροχο που σε βλέπω σε τόσο καλή κατάσταση κόουτς».

Δείτε την ανάρτηση του Πορτογάλου σούπερ σταρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ