Μπριζ – Μονακό 1-1

Μπριζ – Μονακό 1-1

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Κλαμπ Μπριζ και την Μονακό στο Βέλγιο. Μέσα σε επτά λεπτά διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, με τους Μονεγάσκους να παίρνουν προβάδισμα στο 32' με τον Σιλά και τους γηπεδούχους να απαντούν άμεσα στο 39' με τον Βέσλεϊ

Κλαμπ Μπριζ και Μονακό ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο Βέλγιο, με τον επόμενο μεταξύ τους αγώνα στην Γαλλία να κρίνει κατά πολύ τη μάχη για την τρίτη θέση του ομίλου. Πρώτος βαθμός για αμφότερες τις δύο ομάδες, έπειτα από ένα όχι ιδιαίτερα καλό ποιοτικά παιχνίδι. Άτυχοι οι Μονεγάσκοι, που είδαν τον Γιόβετις να αποχωρεί τραυματίας στο 12′, βγάζοντας όλο τον αγώνα ουσιαστικά χωρίς επιθετικό. Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να κερδίσουν το παιχνίδι, ο Ομπέντα ωστόσο αστόχησε με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Η Κλαμπ Μπριζ πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης στο ξεκίνημα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να βρει δίοδο προς την εστία της Μονακό. Ο Τιερί Ανρί δεν είχε τον Ρανταμέλ Φαλκάο στη διάθεση του και με τον Στέφαν Γιόβετιτς να τραυματίζεται και να αντικαθίσταται στο 12ο λεπτό, τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα.

Ωστόσο οι Μονεγάσκοι κατάφεραν να προκριθούν στην αναμέτρηση με γκολ του Μούσα Σιλά στο 32ο λεπτό. Ο Αλεξάντρ Γκολόβιν βρήκε με εξαιρετική κάθετη τον Σιλά ο οποίος πλάσαρε ψύχραιμα τον τερματοφύλακα των Βέλγων.

Στο 38’ η Γαλλική ομάδα λίγο έλλειψε να κάνει δύο τα τέρματά της, αλλά ο Σιλά πλάσαρε άουτ σε κενή εστία αφού προηγουμένως είχε ντριμπλάρει τον τερματοφύλακα. Δευτερόλεπτα αργότερα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Βέσλεϊ μετά από σέντρα του Βανάκεν. Οι Βέλγοι μάλιστα πίεσαν και για ένα δεύτερο γκολ στα εναπομείναντα λεπτά αλλά το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με τον Μπαντιασίλ να κάνει ωραία επέμβαση σε σουτ του Ντένις. Στο 59′ ο Ρεζαέι σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στα υπόλοιπα 30 λεπτά του αγώνα ο ρυθμός έπεσε αισθητά με την Μπριζ να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να την μετουσιώσει σε ευκαιρίες. Στο 90+3 ο Ομπέντα, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή 10 λεπτά νωρίτερα, έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, με την κεφαλιά του από πολύ καλή θέση να περνάει άουτ.

Κλαμπ Μπριζ (Λέκο): Λετίκα, Πουλέν, Μέχελε, Ντένσβιλ, Φλίτανκ (83’Μάτα), Φόρμερ, Νακάμπα, Φανάκεν, Ντένις(90’Ντιατά), Ρεζαέι (79’Ομπέντα), Γουέσλει

Μονακό (Ανρί): Μπαντιασίλ, Ράγκι, Γκλικ, Τζέμερσον, Σιντιμπέ (64’Σιντιμπέ), Μπενασέρ, Τίλεμανς, Τσαντλί, Γκολόβιν, Σιλά, Γιόβετις (12’Ντιόπ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ