Μπαρτσελόνα – Ίντερ 2-0

Μπαρτσελόνα – Ίντερ 2-0

Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και άνετα επικράτησε της Ίντερ με 2-0.

Η Μπαρτσελόνα ήταν ανώτεροι της Ίντερ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και παράτην απουσία του Λιονέλ Μέσι πήρε μία εύκολη νίκη που της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για την πρώτη θέση του δεύτερου ομίλου.

Με τον Λιονέλ Μέσι στην κερκίδα οι Καταλανοί απέδειξαν ότι μπορούν να παίξουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και χωρίς τον Αργεντίνο σούπερ σταρ. Από το ξεκίνημα οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και άλλαζαν τη μπάλα κοντά στην περιοχή της Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» προσπαθούσαν να κλείσουν τους δρόμους προς την εστία του Χαντάνοβιτς και σε ένα βαθμό τα κατάφεραν καθώς κλασική ευκαιρία δεν καταγράφηκε στο πρώτο ημίωρο. Η ανωτερότητα της Μπάρτσα ωστόσο ήταν εμφανής και μεταφράστηκε σε γκολ στο 32ο λεπτό. Ο Σουάρεζ με μία εκπληκτική σέντρα βρήκε τον πρώην «νερατζούρο» Ραφίνια στην πλάτη της άμυνας όπου ο Βραζιλιάνος δεν είχε πρόβλημα να εκτελέσει τον τερματοφύλακα της Ίντερ.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ο Χαντάνοβιτς ήταν σε καλή μέρα και εν πολλοίς εκείνος ήταν που κρατούσε την Ίντερ στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε… μία από τα ίδια, καθώς οι «μπλαουγκράνα» κυκλοφορούσαν πολύ καλά τη μπάλα με τους Ιταλούς να περιορίζονται σε δεύτερο ρόλο. Δεν είναι ότι δεν προσπάθησε η Ίντερ, απλά η Μπάρτσα ήταν καλύτερη και δεν έδωσε στους φιλοξενούμενους πολλά περιθώρια.

Το δεύτερο γκολ όμως δεν ερχόταν για τους γηπεδούχους που είδαν ευκαιρίες του Κλεμάν Λανγκλέμ του Σουάρεζ και του Κουτίνιο να σταματούν στον Χαντάνοβιτς ή να καταλήγουν άουτ. Εφτά λεπτά πριν τη λήξη όμως σε μία πολύ όμορφη ομαδική ενέργεια ο Ράκιτιτς βρήκε Ζόρντι Άλμπα ο οποίος με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή εκτέλεσε τον Σλοβένο τερματοφύλακα των Μιλανέζων.

Με τη νίκη της αυτή η Μπαρτσελόνα έκανε το 3 στα 3 και πλαέον δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Λενγκλέ, Σέρτζι Ρομπέρτο, Τζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς, Αρτούρ (78′ Βιδάλ), Ράκιτιτς, Ραφίνια (72′ Ραφίνια), Κουτίνιο (88′ Μουνίρ), Σουάρες.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπρόζοβιτς, Βαλέρο (63′ Μαρτίνες), Καντρέβα (46′ Πολιτάνο), Πέρισιτς (77′ Κεϊτά Μπαλντέ), Ικάρντι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ