Παρί Σεν Ζερμέν – Νάπολι 2-2

Παρί Σεν Ζερμέν – Νάπολι 2-2

Η Νάπολι προηγήθηκε δύο φορές και μέχρι το 93’ κρατούσε στα χέρια της το «διπλό», αλλά ο Ντι Μαρία με γκολάρα χάλασε το ιταλικό πάρτι και γλίτωσε την ομάδα του από την ήττα.

Σε ένα ματς διαφήμιση για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, Παρί Σεν Ζερμέν και Νάπολι ήρθαν ισόπαλες 2-2, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τους Γάλλους να ισοφαρίζουν στο 93’ με γκολάρα του Ανχελ Ντι Μαρία!

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν δύο φορές με τα γκολ των Ινσίνιε (29’) και Μέρτενς (77’), αλλά οι πρωταθλητές Γαλλίας αποδείχθηκαν πολύ σκληροί για να… χάσουν! Οι Γάλλοι ισοφάρισαν δύο φορές το παιχνίδι, μία με αυτογκόλ του Μάριο Ρουί στο 61’ και μία με τον Ανχελ Ντι Μαρία στο 93’, με τον Αργεντινό παικταρά να χαλάει το πάρτι των Ιταλών και να γλιτώνει την ομάδα του από μια καταστροφική ήττα.

Μία ήττα, που θα έφερνε την Παρί Σεν Ζερμέν σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς αν το παιχνίδι έληγε 1-2 υπέρ των Ιταλών, τότε Νάπολι και Λίβερπουλ θα είχαν ξεφύγει από τη γαλλική ομάδα με 4 και 3 βαθμούς αντίστοιχα. Με το 2-2, η ομάδα του Τούχελ έσωσε ό,τι… σωζόταν και διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση στους «16» του Champions League. Συγκεκριμένα, η Λίβερπουλ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς, η Νάπολι στη δεύτερη με 5, η Παρί στην τρίτη με 4 και ο Ερυθρός Αστέρας στην τελευταία θέση με 1 βαθμό.

Στα του παιχνιδιού, η ιταλική ομάδα «χτύπησε» πρώτη στην αναμέτρηση και 29’ άνοιξε το σκορ με υπέροχη λόμπα του Ινσίνιε, μετά την εξαιρετική του Καγιεχόν. Οι γηπεδούχοι στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου αντέδρασαν και στο 61’ ισοφάρισαν σε 1-1 με αυτογκόλ του Μάριο Ρουί. Οι Παρτενοπέι στο 77’ πήραν ξανά το προβάδισμα με τον επίσης μικρόσωμο Μέρτενς. Ο Βέλγος κέρδισε τη μονομαχία από τον αντίπαλό του και με σουτ νίκησε τον Αρεολά για το 2-1. Εκεί που όλα έδειχναν ότι η Νάπολι θα φύγει με το διπλό από το Παρίσι, εμφανίστηκε ως «από μηχανής θεός» ο Ντι Μαρία και με φανταστικό πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα του Οσπίνα για το 2-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παρί (Τόμας Τούχελ): Αρεολά, Μενέ, Κιμπέμπε, Μαρκίνιος, Μπερνάτ (46’ Κέρερ), Βεράτι (83’ Ντιαμπί), Ραμπιό, Ντι Μαρία, Νεϊμάρ, Μπαπέ, Καβάνι (76’ Ντράξλερ)

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Μαξίμοβιτς, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί, Χάμσικ, Ρουίθ, Άλαν, Ινσίνιε (53’ Ζιελίνσκι), Καγιεχόν (86’ Ρογκ), Μέρτενς (84’ Μίλικ)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ