Φενέρμπαχτσε – Σλάβια Πράγας 2-2: Πήραν βαθμό στο φινάλε οι Τσέχοι

Φενέρμπαχτσε – Σλάβια Πράγας 2-2: Πήραν βαθμό στο φινάλε οι Τσέχοι

Η Σλάβια βρέθηκε να χάνει 2-0 στο ενδέκατο λεπτό, αλλά έβγαλε αντίδραση και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας βρίσκοντας δίχτυα στο 90' (2-2).

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η Σλάβια Πράγας πραγματοποίησε παλικαρίσια εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη και πήρε την ισοπαλία από την Φενέρ (2-2), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της league phase του Champions League.

Οι Τσέχοι βρέθηκαν με την… πλάτη στον τοίχο, καθώς στο 11′ ήταν πίσω στο σκορ 2-0, αλλά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν και να πάρουν τον πρώτο τους βαθμό στην φετινή διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Απασφάλισε ο Τρινκιέρι: «Δεν είμαι ικανοποιημένος, πληρώνομαι για να πιέζω καθημερινά τους παίκτες μου»

Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 2-2 στο 90′ «παγώνοντας» τους οπαδούς της Φενέρ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα της Πόλης, καθώς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Αϊντίν έκανε ωραία ατομική προσπάθεια και μ’ εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0 για την Φενέρ.

Η τουρκική ομάδα κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ, με τον Γκρίνγουντ να κάνει το 2-0 στο 11’ κι όλα έδειχναν πως η Φενέρ θα έκανε… περίπατο κόντρα στους Τσέχους. Αποδείχθηκε όμως ότι οι Τούρκοι δεν είχαν υπολογίσει την αντίδραση των παικτών της Σλάβια.

Το μεγάλο λάθος του Γιεντουζί στο 15’, έδωσε την ευκαιρία στον Πρόβοντ να κάνει το 2-1 και να ξαναβάλει τους φιλοξενούμενους στο ματς.

Η Φενέρ πίεσε την άμυνα των φιλοξενούμενων ψάχνοντας το τρίτο γκολ και είχε κάποιες ευκαιρίες, ενώ και η Σλάβια είχε δύο καλές στιγμές. Το 2-1 πάντως έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Ισοφάρισε στο 90′ η Σλάβια (2-2) – «Χρυσή» αλλαγή ο Κάτσορ

Η Σλάβια Πράγας δεν το έβαλε κάτω και είχε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Οι Τσέχοι πάλεψαν σκληρά, προκάλεσαν προβλήματα στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων και δικαιώθηκαν για την επιμονή τους.

Η ομάδα της Πράγας «κυνήγησε» με πείσμα το δεύτερο γκολ και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 90′, με ωραίο γκολ του Κάτσορ, μετά από σέντρα του Αγιαόσι.

Ο σκόρερ μάλιστα ήταν η «χρυσή» αλλαγή για τους φιλοξενούμενους καθώς πέρασε στο ματς σαν αλλαγή στο 85′ και πέντε λεπτά αργότερα διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Φενέρμπαχτσε: Έντερσον, Σεμέδο, Σκρίνιαρ, Ακέ (21’ Οπόνγκ), Μπράουν, Γκρίνγουντ (82’ Καχβετσί), Καντέ, Γκεντουζί, Ακτούρκογλου (82’ Γιουκσέκ), Αϊντίν (63’ Νενέ), Μουρίτσι (63’ Λουκάκου)

Σλάβια Πράγας: Μάρκοβιτς, Ενγκεσάν, Ζίμα, Βλτσεκ (62’ Ισιφέ), Μόουζες, Σουλεϊμάν (85’ Κάτσορ), Νόβακ, Κούμπιακ (75’ Ντιακιτέ), Πρόβοντ (85’ Σαντίλεκ), Αγιαόσι, Στουρμ (62’ Χιτίλ).

Το «κλειδί» του ματς:

Η Σλάβια κατάφερε να μειώσει στο 15′ (2-1) κι αυτό το γκολ «κράτησε» τους Τσέχους στο ματς και στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό.

Ο MVP:

Ο Κάτσορ ήταν η «χρυσή» αλλαγή, καθώς πέρασε στο παιχνίδι στο 85′ και πέντε λεπτά αργότερα πέτυχε γκολ, κάνοντας το 2-2 για την Σλάβια.

Ο διαιτητής:

Καλή η διαιτησία του Ισπανού, Μπενγκοετσέα.

Σκόρερ:

Αϊντίν 4’, Γκρίνγουντ 11’ – Πρόβοντ 15’, Κάτσορ 90′

Η επόμενη αγωνιστική των δύο αντιπάλων:

Φενέρ – Λίβερπουλ (4/11)

Σλάβια Πράγας – Άρσεναλ (4/11)

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ