
Εύκολο έργο είχε η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία της οποίας επικράτησε με 4-1 και έκανε το 3Χ3 στη League Phase του Champions League.
Άνετη κι ωραία η Ρεάλ για το 3Χ3 στη League Phase του Champions League. Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η «Βασίλισσα» επικράτησε με 4-1 της Λειψίας στο «Μπερναμπέου» και στρέφει πλέον την προσοχή της στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο, με τον Κουρτουά να σώζει τη Ρεάλ σε σουτ του Καρντόνο ενώ ο Βέλγος βγήκε νικητής και σε τετ α τετ με τον Ενκουνκού στο 41′. Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή με τον Βινίσιους και στο 44′ ο Μπερνάρντο έκανε το 1-0 από κοντά.
Διαβάστε επίσης: Κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο και διασυρμός για την ΑΕΚ (76-103, vid)
Στο 52′ ο Γκιουλέρ έγραψε το 2-0 με προβολή και στο 83′ ο Εμπαπέ με υπέροχο σουτ έκανε το 3-0. Στο 85′ ο Γκομίς έκανε το το 3-1 σε τετ α τετ και στο 87′ ο Ντιομαντέ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τη Ρεάλ.
ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:
Αφού η Λειψία δεν σκόραρε στις δύο μεγάλες της στιγμές στο πρώτο μέρος, το ματς πήρε τη φυσιολογική του εξέλιξη μετά το 1-0.
O MVP:
Ο Γκιουλέρ ήταν για ακόμα μία φορά εξαιρετικός για τη Ρεάλ.
Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ:
Εύκολο βράδυ για τον Κόβατς.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Βαλβέρδε, Ρίντιγκερ, Χάουσεν, Καρέρας (70’Κουκουρέγια), Γκιουλέρ (78’Μπραΐμ Ντίαθ), Καμαβινγκά, Μπερνάρντο Σίλβα, Βινίσιους (70’Ντιομαντέ), Μπέλινγκχαμ (88’Εντρίκ), Εμπαπέ (88’Εσπί).
Λειψία: Φάντερφοουρντ, Μπακού, Ορμπάν, Λουκεμπά, Ράουμ (73’Φινκγκρέφε), Ζάιβαλντ, Ελ Αϊναουί (63’Ράιτς), Γκρούντα (63’Μαξίμοφ), Ενκουνκού (78’Μπαουμγκάρτνερ), Νούσα (73’Γκομίς), Καρντόσο
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:
4/11, 19:45 ΑΕΚ – Ρεάλ Μαδρίτης
4/11, 22:00 Λειψία – Μάντσεστερ Σίτι



















