«Στάζει» μέλι για τον Ρούνεϊ  ο Ρονάλντο

«Στάζει» μέλι για τον Ρούνεϊ ο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο παραδέχεται ότι του λείπει ο Γουέιν Ρούνεϊ και ελπίζει κάποια στιγμή να παίξουν ξανά μαζί.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επισκέφθηκε το «Old Trafford», όπου και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ, πριν από περίπου δύο εβδομάδες ως παίκτης της Γιουβέντους και την Τετάρτη θα παίξει πάλι κόντρα στην παλιά του ομάδα, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Έτσι έχει την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι με κάποιους παλιούς γνώριμους ωστόσο αυτός με τον οποίο θα ήθελε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ να ανταμώσει ξανά, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, δεν βρίσκεται πλέον στους «κόκκινους διαβόλους». Ο λόγος για τον Γουέιν Ρούνεϊ  για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια σε δηλώσεις του ο Ρονάλντο τονίζοντας μάλιστα πως θα ήθελε να γίνουν ξανά συμπαίκτες κάποια στιγμή.

«Για μένα η δύναμη του Ρούνεϊ είναι η νοοτροπία και η δυναμική του, δήλωσε αρχικά ο Ρονάλντο και συνέχισε, «ποτέ δεν σταματάει, τρέχει πάντα, βοηθάει την ομάδα. Είναι ένας φανταστικός παίκτης για την ομάδα και πετυχαίνει και γκολ. Πέτυχε σημαντικά γκολ, για μένα είναι φανταστικός. Ήταν το παιδί της Αγγλίας. Όλοι τον αγαπούσαν. Είναι ένα φανταστικό αγόρι, ένας φανταστικός παίκτης.

Όσο για το παρατσούκλι που του είχε δώσει ο Πορτογάλος: «Τον αποκαλούσα, ανάμεσα σε εμένα και τους συμπαίκτες μου, πίτμπουλ, θυμάμαι όταν έχανε την μπάλα ήταν τόσο δυνατός!»

Στο τέλος ευχήθηκε μάλιστα να ανταμώσουν ξανά: «Έχει βάλει πολλά γκολ, τι μπορώ να πω! Μου λείπει να παίζω μαζί του. Κανείς δεν γνωρίζει το μέλλον, ίσως παίξουμε μια μέρα μαζί ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ