Ενισχυμένος άξονας και Κλωναρίδη στην κορυφή

Ενισχυμένος άξονας και Κλωναρίδη στην κορυφή

Ο Ουζουνίδης σκέφτεται και εναλλακτικό πλάνο για το παιχνίδι με την Μπάγερν.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει αύριο την Μπάγερν στο Μόναχο χωρίς τους Τάσο Μπακασέτα και Μάριο Οικονόμου, μιας και αμφότεροι δεν βρίσκονται στην αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα για τη Γερμανία. Ο Έλληνας εξτρέμ είναι αμφίβολος ακόμα και για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ενώ ο διεθνής στόπερ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από μια κάκωση στο αριστερό γόνατο.

Αυτές οι δύο απουσίες περιορίζουν τις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη, ειδικά αν συνυπολογίσουμε και εκείνη του τιμωρημένου Λιβάγια. Γι’ αυτό και ο τεχνικός της ΑΕΚ ψάχνεται όσον αφορά στο σχήμα του Μονάχου, με μία από τις σκέψεις του να περιλαμβάνει και την αλλαγή διάταξης.

Είναι πιθανό δηλαδή η ΑΕΚ να παραταχθεί με ενισχυμένο κέντρο απέναντι στον Μπάγερν, έχοντας έναν επιθετικό στην κορυφή. Που δεν αποκλείεται μάλιστα να είναι ο Κλωναρίδης και όχι ο Πόνσε. Σε αυτό το σχήμα ο Μάνταλος θα αγωνιστεί ως επιτελικός, με τους Γκάλο και Μπογέ στα άκρα.

Βεβαίως ακόμα όλα είναι ρευστά και ο Ουζουνίδης δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την ενδεκάδα του Μονάχου. Μιας και δεν αποκλείεται η παραπάνω σκέψη να μην γίνει τελικά πράξη με την ΑΕΚ να αγωνίζεται και πάλι με το συνηθισμένο 4-4-2 και τον Κλωναρίδη πίσω από τον Πόνσε. Κάτι που αν συμβεί θα αφήσει στον πάγκο πιθανότατα τον Μπογέ, με τον Μάνταλο να διατηρείται αριστερά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ