Ερυθρός Αστέρας – Λίβερπουλ 2-0

Ερυθρός Αστέρας – Λίβερπουλ 2-0

Γκέλα για τη Λίβερπουλ που ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα στη Σερβία (2-0), με την κατάσταση για τις πρώτες δύο θέσεις του Ομίλου να περιπλέκεται.

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχτηκε στο καυτό Μαρακανά τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Champions League. Οι Άγγλοι βγήκαν με γκάζια στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν δύο πολύ καλές φάσεις με τον Στάριτζ (17’, 20’). Από το σημείο αυτό και μετά ο Ερυθρός Αστέρας βρήκε τον τρόπο να απειλήσει και με τον Πάβκοβ να σκοράρει δις (22’, 29’) πήρε πολύ σημαντικό προβάδισμα. Ειδικά το δεύτερο γκολ του φουνταριστού των Σέρβων είναι από τα καλύτερα της διοργάνωσης ως τώρα.

Από εκεί και πέρα η Λίβερπουλ όπως ήταν αναμενόμενο πίεσε πολύ για την ανατροπή, αλλά ο9 Αστέρας οργανώθηκε καλά στο δικό του μισό του γηπέδου. Είχε ευκαιρίες με τους Βαϊνάλντουμ (33’), Μανέ (49’) και Σαλάχ (72’, 79’, 90+4′), αλλά είτε η αυτοθυσία της άμυνας, είτε οι ικανότητες του τερματοφύλακα Μπόργιαν, είτε η… γκίνια των παικτών του Κλοπ, στέρησε από τους κόκκινους το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο ματς με το τελικό 2-0 υπέρ του Ερυθρού Αστέρα να βάζει και τους Σέρβους πλέον στην εξίσωση της πρόκρισης από τη φάση των Ομίλων.

Συνεχίζει να προβληματίζει η Λίβερπουλ με την επιθετική αφλογιστία της σε σχέση με τα περσινά… όργια, παραμένοντας για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς (πρώτο στο Σαν Πάολο κόντρα στη Νάπολι) χωρίς να σκοράρει.Δείτε παρακάτω φωτογραφίια με το πόσο περιέπλεξε τον Όμιλο η μεγάλη νίκη των Σέρβων, με Νάπολι και Παρί να αγωνίζονται αργότερα.

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης:

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Ντεγκενέκ, Κρίστισιτς (73’ Γιόβισιτς) Πάβκο, Σρνιτς, Μάριν (64’ Τσάουσιτς), Ρόντιτς, Γιόβανσιτς, Στόικοβιτς (59’ λ.τρ Γκόμπελιτς), Μπεν, Σάβιτς

Λίβερπουλ: Άλισον, Φαν Ντάικ, Βαϊνάλντουμ, Μίλνερ, Μανέ, Σαλάχ, Στάριτζ (46’ Φιρμίνο), Λαλάνα (79’ Οριγκί), Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Αλεξάντερ Άρνολντ (46’ Γκόμες)

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ