Κεραυνοί Νεϊμάρ κατά του Κάιπερς: «Δεν μας σεβάστηκε»

Κεραυνοί Νεϊμάρ κατά του Κάιπερς: «Δεν μας σεβάστηκε»

Την πεποίθηση ότι Μπιορν Κάιπερς δεν σεβάστηκε ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και τους συμπαίκτες του στον αγώνα της Παρί με την Νάπολι, εξέφρασε ο Νεϊμάρ σε δηλώσεις στην Μικτή Ζώνη μετά την λήξη του ματς.

Νάπολι και Παρί Σεν Ζερμέν μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο «Σαν Πάολο» (1-1) για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο αυτός που ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος άσος, μετά από την λήξη του αγώνα, μιλώντας στην Μικτή Ζώνη ξέσπασε κατά του διαιτητή του αγώνα, Μπιορν Κάιπερς κάνοντας αναφορά ότι Ολλανδός ρέφερι δεν σεβάστηκε τον ίδιο ως ποδοσφαιριστή.

«Δεν παραπονιέμαι για τα λάθη που μπορούν να συμβούν. Ο διαιτητής είναι άνθρωπος και μπορεί να κάνει λάθη, παρόλο που μπορεί να είναι κάτι ξεκάθαρο όπως ήταν το πέναλτι. Ο τρόπος που αντιμετώπισε τους ποδοσφαιριστές ήταν έλλειψη σεβασμού. Γι’ αυτό έχασα τον έλεγχο και αντάλλαξα μερικές κουβέντες μαζί του. Πρέπει να σέβεται όλους τους παίκτες. Κι όχι επειδή έχει μια σφυρίχτρα ή μια κάρτα να είναι πάνω από όλο τον κόσμο. Τον καταδικάζω για τον τρόπο που μου φέρθηκε», τόνισε ο 26χρονος άσος της πρωταθλήτριας Γαλλίας σε δηλώσεις του στο «Globoesporte».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι το πρώτο θερμό επεισόδιο μεταξύ του μεταξύ του Κάιπερς και του Νεϊμάρ, καθώς στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας σε αγώνα της Βραζιλίας με την Κόστα Ρίκα, ο Μαρσέλο χρειάστηκε να αναλάβει χρέη «πυροσβέστη» για να μην επιτεθεί ο αστέρας της Παρί στον διαιτητή αφού θεώρησε ότι οι αντίπαλοι του τον μάρκαραν σκληρά χωρίς να τιμωρούνται με κάποια κάρτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ