Ράσφορντ: «Ο Ρονάλτνο είναι η μεγαλύτερη έμπνευση στο ποδόσφαιρο»

Ράσφορντ: «Ο Ρονάλτνο είναι η μεγαλύτερη έμπνευση στο ποδόσφαιρο»

O νεαρός επιθετικός μίλησε για τα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ με την Γιουβέντους, ενώ αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Μάρκους Ράσφορντ, πραγματοποίησε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγες ώρες πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Γιουβέντους στο Τορίνο, για τους ομίλους του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε: «Το παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ μας έμαθε πολλά. Ήταν ένας αγώνας που μπορούσαμε να χάσουμε με 2-0, να έρθει ισόπαλο ή και να νικήσουμε με 2-1. Νομίζω τα παρατήσαμε αρκετά νωρίς, αλλά μάθαμε από αυτό και κοιτάμε τον αγώνα στο Τορίνο.

Υπάρχουν φορές που τα κάνουμε όλα σωστά, αλλά θα υπάρξουν και φορές που τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περιμένουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω ότι είναι καλό που παίζουμε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με την Γιουβέντους γιατί ο αγώνας στο Ολντ Τράφορντ είναι ακόμα φρέσκος στο μυαλό μας. Δεν θα έλεγα ότι είναι πιο εύκολος, αλλά είμαστε πιο έτοιμοι από πριν»

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: «Συνήθως οι άνθρωποι στην ηλικία του, αρχίζουν και ρίχνουν την απόδοση τους, αλλά αυτός γίνεται όλο και καλύτερος. Για μένα, ο Ρονάλντο είναι η μεγαλύτερη έμπνευση στο ποδόσφαιρο.

Όταν παίζεις για την Γιουνάιτεντ, γίνεσαι μέρος του συλλόγου, ακόμα και αν φύγεις. Για αυτό και ο Κριστιάνο αποθεώθηκε όταν επέστρεψε στο Ολντ Τράφορντ με την Γιουβέντους. Όταν παίζεις εναντίων ενός παίκτη σαν και αυτόν, πρέπει να αναγνωρίσεις τις ικανότητες του, αλλά παράλληλα να μην φοβηθείς και να κάνεις το παιχνίδι σου»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ