Πογκμπά: «Ο Ρονάλντο σκοράρει τόσο εύκολα, όσο πίνει νερό»

Πογκμπά: «Ο Ρονάλντο σκοράρει τόσο εύκολα, όσο πίνει νερό»

Με τον δικό του μοναδικό του τρόπο έμπλεξε το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο ο Πολ Πογκμπά, λίγες ώρες πριν την αποψινή αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρόσωπο της αναμέτρησης να είναι ο Πολ Πόγκμπα που επιστρέφει στο Τορίνο ως αντίπαλος της Γηραιάς Κυρίας μετά από την αποχώρηση του το καλοκαίρι του 2016. Έτσι, όπως ήταν λογικό ιταλικά ΜΜΕ ρώτησαν πως βλέπει τους «μπανκονιέρι», έχοντας πλέον στο ρόστερ του τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Γάλλος μέσος των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε το εξής: «Νομίζω ότι είναι πολύ καλό για τη Γιουβέντους που τον απέκτησε. Είναι πάντα καλό να έχεις παίκτες σαν τον Κριστιάνο στην ομάδα σου. Το να παίζει δίπλα σε σπουδαίους παίκτες, όπως ο Ρονάλντο, ο Μέσι και ο Νεϊμάρ είναι πάντα απόλαυση. Σήμερα είναι με τη Γιουβέντους. Νομίζω ότι είναι πολύ χαρούμενος που βρίσκεται εδώ και νομίζω ότι είναι φοβερό για τη Γιουβέντους να έχει έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος σκοράρει τόσο εύκολα, όσο πίνει νερό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ