Γιόρτασε με γκολ την σημαδιακή συμμετοχή του στη Μόσχα ο Μανωλάς (vid)

Γιόρτασε με γκολ την σημαδιακή συμμετοχή του στη Μόσχα ο Μανωλάς (vid)

Ο Κώστας Μανωλάς γιόρτασε με γκολ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την είσοδό του στην δεκάδα των Ελλήνων αλλά ή ξένων με Ελληνικές ομάδες, σε συμμετοχές στα Κύπελλα Ευρώπης.

Η Ρόμα αγωνίζεται απόψε στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτή η αναμέτρηση των «τζιαλορόσι» είναι σημαδιακή για τον Κώστα Μανωλά γιατί, ο διεθνής αμυντικός συμπληρώνει 68 συμμετοχές στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα και περνάει δέκατος στη λίστα των Ελλήνων ή ξένων με Ελληνικές ομάδες στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μάλιστα ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα γιόρτασε αυτό το σημαντικό επίτευγμα με ένα γκολ απέναντι στους Ρώσους.

Πιο αναλυτικά ο Μανωλάς έχει 13 συμμετοχές και 2 γκολ με την φανέλα της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, με τον Ολυμπιακό έχει επίσης 13 συμμετοχές με 2 γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και άλλη μία εμφάνιση στο Γιουρόπα Λιγκ. Με την Ρόμα έχει τα περισσότερα από τα Ευρωπαϊκά του ματς. Έχει αγωνιστεί με την ομάδα της «αιώνιας πόλης» 29 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ πανηγυρίζοντας 2 ακόμη ευρωπαϊκά γκολ, ενώ μετράει και 11 αγώνες στο Γιουρόπα Λιγκ ως παίκτης των Ρωμαίων. Σπουδαιότερο επίτευγμα στην διαδρομή του Κώστα Μανωλά στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα είναι αδιαμφισβήτητα η περσινή πορεία μέχρι τους ημιτελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, απέναντι στη Λίβερπουλ.

Ο διεθνής στόπερ πλέον κυνηγάει τον Λουκά Βύντρα και τον Παντελή Καφέ που βρίσκονται στην ένατη και την όγδοη θέση με 72 και 73 συμμετοχές αντίστοιχα.

Οι Ευρωπαϊκοί αγώνες του Κώστα Μανωλά:

Το γκολ του Κώστα Μανωλά απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ