ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα 1-2

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ρόμα 1-2

Με τον Κώστα Μανωλά να ανοίγει το σκορ, οι «τζιαλορόσι» επιβλήθηκαν της Ρωσικής ομάδας με 2-1.

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Ρόμα επί της ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, στην προσπάθεια των «τζιαλορόσι» για πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κώστας Μανωλάς στο 4ο λεπτό και ο Λορέντσο Πελεγκρίνι στο 59′ ήταν οι σκόρερ των Ρωμαίων, ενώ ο Άρνορ Σίγκουρντσον είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 51′ για τους Ρώσους.

Οι Μοσχοβίτες είδαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης το πλάνο τους να αλλάζει, καθώς οι φιλοξενούμενοι με μία κεφαλιά του Μανωλά, από φάουλ σέντρα του Πελεγκρίνι προηγήθηκαν με 0-1. Με τη σέντρα οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και προσπάθησαν να βρουν το γκολ που θα έφερνε και πάλι τις δύο ομάδες στα ίσια. Όσο κι αν προσπάθησαν οι Ρώσοι, η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο διατήρησε το προβάδισμα στο πρώτο 45λεπτο.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Μόσχας μπήκε πολύ δυνατά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 51ο λεπτό με τον Ισλανδό Σίγκουρντσον. Με το μομέντουμ από το γκολ και την ώθηση της έδρας οι Ρώσοι πίεσαν και για ένα δεύτερο γκολ, αλλά και πάλι τα σχέδιά τους άλλαξαν όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη-κόκκινη ο Χέρντουρ Μάγκνουσον στο 56′. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι Ρωμαίοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με γκολ του Πελεγκρίνι τρία λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν το παιχνίδι για δεύτερη φορά αλλά η Ιταλική ομάδα έλεγξε το παιχνίδι και κράτησε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που τους βάζουν σε θέση ισχύος για την πρόκριση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεβ, Φερνάντες (12′ Σενίκοβ), Μπεκάο, Μάγκνουσον, Ναμπάμπκιν, Μπιγιόλ, Ομπλιάκοβ, Αχμέτοβ (76′ Κοσόνοβ), Βλάσιτς, Σίγκουρτσον (64′ Τσέρνοβ), Τσάλοβ

Ρόμα: Όλσεν, Σαντόν, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Ενζονζί, Κριστάντε, Πελεγκρίνι (82′ Τζανιόλο), Φλορέντσι (88′ Ζουάν Ζεζούς), Κλάιφερτ (70′ Ουντέρ), Τζέκο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ