Μπενφίκα – Άγιαξ 1-1

Μπενφίκα – Άγιαξ 1-1

Μπενφίκα και Άγιαξ ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στην Πορτογαλία, αποτέλεσμα το οποίο δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στους Ολλανδούς

Πιο δυνατά μπήκε η Μπενφίκα στο παιχνίδι, καθώς ήταν αυτή που ήθελε αποκλειστικά τη νίκη στον αγώνα. Οι «αετοί» μπορεί να μην είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο ήταν πιο ουσιαστικοί, έχοντας τις πιο κλασικές ευκαιρίες του αγώνα.

Στο 29ο λεπτό, έπειτα από πλάγιο άουτ,  η μπάλα κατέληξε στον Ζόνας μέσα στην περιοχή του Άγιαξ και έπειτα από τραγικό λάθος του Αντρέ Ονάνα που έκανε πολύ κακή έξοδο, ο 34χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ για τους γηπεδούχους.

Μετά το γκολ που δέχτηκε, ο Άγιαξ πήρε μέτρα στο γήπεδο και έφτασε πολύ κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Πρώτη στο 38ο λεπτό με τον Ζίγεχ και δεύτερη στο 45′ με τον Βαν Ντεν Μπικ, όταν αμφότεροι δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν.

Αυτό που δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος, το πέτυχε στο δεύτερο η ολλανδική ομάδα με τον Τάντιτς στο 61ο λεπτό, όταν ο Σέρβος μεσοεπιθετικός με διπλή προσπάθεια  νίκησε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Η Μπενφίκα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως ο Αντρέ Ονάνα πραγματοποίησε μια εκπληκτική απόκρουση στο σουτ του Γκάμρπιελ.

Έτσι ο Άγιαξ έφτασε τους 8 βαθμούς και την 2η θέση, ενώ η Μπενφίκα βρίσκεται στην 3η θέση με 4 βαθμούς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Μπάγερν Μονάχου 10
Άγιαξ 8
Μπενφίκα 4
ΑΕΚ 0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ