«Τρελάθηκαν» στην ΑΕΚ με το πέναλτι (vid)

«Τρελάθηκαν» στην ΑΕΚ με το πέναλτι (vid)

Εξαλλοι στην ΑΕΚ με τον διαιτητή της αναμέτρησης με την Μπάγερν για το πέναλτι που έδωσε στον Λεβαντόφσκι – Δημητριάδης και Λυμπερόπουλος την… έπεσαν στον Ματέι Γιουγκ, πυρ και μανία ο Ουζουνίδης.

Την οργή των ανθρώπων της ΑΕΚ προκάλεσε η απόφαση του διαιτητή Ματέι Γιουγκ να δώσει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Τσόσιτς πάνω στον Λεβαντόφσκι, με το οποίο η Μπάγερν Μονάχου στο 31′ έκανε το 1-0 στην αναμέτρηση με την Ενωση, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξερράγη από το πόσο εύκολα έδωσε ο διαιτητής Γιουγκ έδωσε το πέναλτι μετά από υπόδειξη του βοηθού γραμμής προς όφελος της Μπάγερν Μονάχου. Ο προπονητής της ΑΕΚ έπεσε πάνω στον 4ο διαιτητή για να κάνει παράπονα ενώ έκανε χειρονομίες στον βοηθό γραμμής για να του δείξει την δυσαρέσκεια του. Μάλιστα ο Ουζουνίδης δέχθηκε παρατηρήσεις για αποβολή του, αλλά δεν σταμάτησε. Και αμέσως μετά σε ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Πόνσε, πετάχτηκε πάνω, διαμαρτυρήθηκε έντονα, όπως και οι Λυμπερόπουλος, Καρβουνίδης που κάθονται πίσω από το πάγκο της ΑΕΚ, όπως και ο Δημητριάδης.

Μόλις ο ρέφερι σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου οι Δημητριάδης και Λυμπερόπουλος έτρεξαν στη φυσούνα και διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον ρέφερι της αναμέτρησης. Οι δύο παράγοντες της ΑΕΚ την «έπεσαν» στον Ματέι Γιουγκ και του τα… έχωσαν για την απόφασή του να υποδείξει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Τσόσιτς.

Δείτε το πέναλτι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ