Μπάγερν Μονάχου-ΑΕΚ: Η κριτική της Ενωσης

Μπάγερν Μονάχου-ΑΕΚ: Η κριτική της Ενωσης

Η ΑΕΚ στάθηκε αξιοπρεπώς στο Μόναχο απέναντι στη Μπάγερν, χάνοντας με 2-0. Διαβάστε την κριτική των ποδοσφαιριστών του Μαρίνου Ουζουνίδη κόντρα στους Βαυαρούς.

Βασίλης Μπάρκας:

Μακράν ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Τερματοφύλακας επιπέδου Champions League. Νικήθηκε από το πέναλτι του Λεβαντόφσκι και από μια αδράνεια της άμυνας που δεν έφερε ευθύνη, αλλά σε όλο το υπόλοιπο ματς έκανε τα… πάντα. Στο 18’ έβγαλε τα κεφαλιά του Γκορέτσκα, στο 64’ την προβολή του ίδιου παίκτη, στο 61’ το τετ α τετ με τον Λεβαντόφσκι, ενώ στο 74’ έβγαλε το σουτ του Γκάμπρι σε θέση για γκολ και τέσσερα λεπτά μετά το δοκάρι του έκανε… την χάρη.

Μιχάλης Μπακάκης:

Κακό βράδυ για τον Ελληνα μπακ. Δεν του βγήκε τίποτε σε άμυνα και επίθεση. Με τον Ριμπερί είχε πολλά προβλήματα, από την πλευρά του ο Αλάμπα είχε ανεβάσματα και δεν είχε καθαρό μυαλό. Όπως στην φάση του δοκαριού της Μπάγερν που βρέθηκε λανθασμένα μπροστά στον Μπάρκα.

Νίκλας Χουλτ:

Ακόμη ένα παιχνίδι με ψυχή και πάθος. Ο Σουηδός μπορεί να μην βρήκε χώρους όπως στην Ελλάδα να κάνει το παιχνίδι του, αλλά ήταν εκεί. Στην θέση του. Και απέναντι στον Γκάμπρι δεν τον άφησε να κάνει ότι θέλει. Ακόμη μια καλή εμφάνιση.

Βασίλης Λαμπρόπουλος:

Ο καλύτερος στόπερ της ΑΕΚ απόψε. Εδωσε τα πάντα, ήταν εκεί που έπρεπε και είχε δύο καίρια κοψίματα στο μισάωρο. Μετά το 1-0 το ματς άνοιξε και είχε μπόλικη δουλειά. Ανταπηξήλθε σε μεγάλο βαθμό. Στο 5’ είχε την μεγαλύτερη φάση της ΑΕΚ για γκολ.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι:

Επαιξε ως λίμπερο με Τσόσιτς και Λαμπρόπουλο και είχε σαφώς λιγότερη δουλειά, περισσότερο καθαρό μυαλό και καλύτερη αποτελεσματικότητα. Σε συνθήκες πίεσης ήταν προβληματικός.

Ούρος Τσόσιτς:

Για την εικόνα του και την συμπεριφορά του κρίνεται… κακός. Στην φάση του πέναλτι ναι μεν δεν πέφτει από το μαρκάρισμα του ο Λεβαντόφσκι, αλλά του είχε γίνει νωρίτερα παρατήρηση και ο ίδιος δεν έπραξε σωστά. Στο 2-0 έχασε πάλι τον Λεβαντόφσκι. Η συμπεριφορά του στον Χουλτ ήταν απαράδεκτη. Τελεία.

 

Αντρέ Σιμόες:

Επέστρεψε σε πολύ καλές εμφανίσεις ο Πορτογάλος. Έκανε πολλά κοψίματα, είχε καίριες επεμβάσεις και τον βοήθησε η παρουσία του Μάνταλου και του Γαλανόπουλου. Όταν πάτησε γκάζι για τα… καλά η Μπάγερν δεν μπορούσε μόνος του να ανακόψει.

Αλεφ:

Καλή εμφάνιση για τον Βραζιλιάνο μέσο που έπαιξε περίπου 65 λεπτά στο ματς. Έτρεξε πολύ στον άξονα, έκανε κλεψίματα, επιχείρησε να κουβαλήσει μπάλες για να δώσει ανάσες αν και δεν είχε χώρους και αντιμετώπιζε σκληρούς και χαφ υψηλού επιπέδου. Φαίνεται ότι χρειάζεται παιχνίδια, ρυθμό, για να βελτιωθεί και να γίνει αυτό που θέλει ο προπονητής του. Για αυτό δεν αποκλείεται να τον δούμε με τον Ατρόμητο την Κυριακή.

Κώστας Γαλανόπουλος:

Πολλές μάχες στο άξονα για τον Ελληνα χαφ με θετικό πρόσημο δεδομένων των αναλογιών και του επιπέδου. Τον βοήθησε η παρουσία του Μάνταλου μπροστά του και έτσι στον χώρο ευθύνης του ήταν πάντα εκεί.

Πέτρος Μάνταλος:

Αγωνίστηκε ως ελεύθερος πίσω από τον Πόνσε και με δύο χαφ πίσω του είχε πιο ξεκούραστο και καθαρό μυαλό. Βεβαίως δεν τα κατάφερε επιθετικά αφού είχε 2-3 αντιπάλους πάνω του συνεχώς και ασφυκτικό πρέσινγκ.

Εζεκίελ Πόνσε:

Πάλευε με τα θηρία. Και πήγε καλά. Απέναντι σε Χούμελς και Μπόατενγκ, ο Αργεντίνος έδωσε μάχες, κέρδισε και έχασε, αλλά τον αισθάνθηκε η άμυνα της Μπάγερν. Δίχως όμως φάση για γκολ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ερικ Μοράν:

Μπήκε για να βοηθήσει στον άξονα και στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δεν βρέθηκε σε καλό μομέντουμ στο ματς. Τίποτε το εξαιρετικό.

Ροντρίγκο Γκάλο:

Μπήκε στα τελευταία λεπτά στον αγώνα με το αποτέλεσμα διαμορφωμένο και τον ρυθμό πεσμένο.

Λούκας Μπογέ:

Πέρασε στο ματς στα τελευταία λεπτά. Δεν κατάφερε να βοηθήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ