ΑΕΚ: Ουζουνίδης-Λυμπερόπουλος διαμαρτυρήθηκαν και μετά το ματς

ΑΕΚ: Ουζουνίδης-Λυμπερόπουλος διαμαρτυρήθηκαν και μετά το ματς

Η ΑΕΚ έχει μεγάλα παράπονα τόσο για το πέναλτι στη Μπάγερν Μονάχου όσο και για τη διαιτησία του Γιούνγκ

Η ήττα της ΑΕΚ στο Μόναχο δεν ήταν κάτι… αναπάντεχο. Ήταν το πιο πιθανό σενάριο είναι η αλήθεια, αλλά ξεκίνησε με… άσχημο τρόπο από το πέναλτι του Σλοβένου διαιτητή Ματέι Γιούνγκ. Ένα πέναλτι που προήλθε από υπόδειξη του βοηθού γραμμής, ο οποίος είδε πέναλτι τη βουτιά του Λεβαντόφσκι στα τραβήγματα του με τον Τσόσιτς.

Στην ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη διαιτησία. Και για το πολύ αυστηρό πέναλτι που πήρε η… φανέλα και το όνομα της Μπάγερν Μονάχου, αλλά και για τα σφυρίγματα του Γιούνγκ σε όλο το πρώτο 45λεπτο.

Μετά την λήξη του ματς τόσο ο Μαρίνος Ουζουνίδης όσο και ο Νίκος Λυμπερόπουλος του έκαναν παράπονα σε κόσμιο ύφος, τονίζοντας του ότι έκανε λάθος ακούγοντας τον βοηθό του για το πέναλτι ενώ ο ίδιος είχε δείξει «παίζεται». Στο ημίχρονο στις διαμαρτυρίες είχε προστεθεί και ο Βασίλης Δημητριάδης προς το ρέφερι, αλλά και προς τον παρατηρητή διαιτησίας. Μάλιστα έψαχνε να δει και ο ίδιος την φάση, αλλά προφανώς και δεν πήρε θέση.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» συζητούσαν μεταξύ τους ότι η προειδοποίηση του ρέφερι στον Τσόσιτς λίγα δευτερόλεπτα πριν δεν έχει σχέση με το πέναλτι, αφού το δίνει ο βοηθός γραμμής.

Πάντως, στην ΑΕΚ υπήρχε ικανοποίηση για την εμφάνιση και την εικόνα στο δύσκολο ματς του Μονάχου. Για τον λόγο αυτό η ομάδα χειροκροτήθηκε, ενώ και λίγοι οπαδοί της την περίμεναν στο ξενοδοχείο για να την χειροκροτήσουν.

Η αποστολή της ΑΕΚ διανυκτέρευσε στην Γερμανία και στις 13:30 (ώρα Ελλάδας) αναχωρεί για την Αθήνα και θα πάει απευθείας για προπόνηση στα Σπάτα. Και αυτό διότι την Κυριακή το μεσημέρι υπάρχει το πολύ δύσκολο ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ δίχως κόσμο.

Παράλληλα, ο Ισραηλινός σεκιούριτι officer του ματς είχε συνέχεια στραμμένη την προσοχή του στην εξέδρα των 4.000 φιλάθλων της ΑΕΚ και ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και από την αψεγάδιαστη συμπεριφορά τους αλλά και από τη συνολική τους παρουσία στην πόλη το μεσημέρι. Τέλος, ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε μπορεί να έφυγε από άλλη έξοδο και όχι από τη μικτή ζώνη στην οποία δηλώσεις έκανε ο Ούλι Χενες στους Γερμανούς δημοσιογράφους, αλλά πριν φύγει από το γήπεδο πέρασε από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ και χαιρέτισε όλους τους ανθρώπους της ομάδας δια προσωπικής χειραψίας, όπως έκανε και ο Φρανκ Ριμπερί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ