Ρεάλ Μαδρίτης: Τρίτος νεότερος ο Βινίσιους

Ρεάλ Μαδρίτης: Τρίτος νεότερος ο Βινίσιους

Με τη συμμετοχή του στον αγώνα της Ρεάλ με την Βικτόρια Πλζεν, ο Βινίσιους Τζούνιορ έγινε ο τρίτος νεότερος παίκτης στην ιστορία των μερένχες που κάνει ντεμπούτο στο Champions League.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ πέρασε ως αλλαγή στο 62ο λεπτό, στη θέση του Καρίμ Μπενζεμά, πραγματοποιώντας την παρθενική του συμμετοχή στο Champions League.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός για ακόμη μία φορά είχε καλή απόδοση και δικαίωσε τον Σαντιάγκο Σολάρι, καθώς ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Τόνι Κρος.

Πέραν των αγωνιστικών του πεπραγμένων, ο Βινίσιους με αυτή του τη συμμετοχή, έγινε ο 3ος νεότερος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ που πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς το έπραξε σε ηλικία 18 ετών και 118 ημερών.

Μοναδικοί που το έκαναν σε νεότερη ηλικία είναι οι Χοσέ Ροντρίγκεζ και Ραούλ. Ο πρώτος έκανε ντεμπούτο στο Champions League σε ηλικία 17 ετών και 354 ημερών, ενώ ο Ισπανός επιθετικός σε ηλικία 18 ετών και 78 ημερών.

Μάλιστα, στην 3η θέση της σχετικής λίστας, ο Βινίσιους δεν βρίσκεται μόνος, καθώς ο Ικέρ Κασίγιας, όταν πραγματοποίησε την πρώτη του συμμετοχή με την Βασίλισσα είχε ακριβώς την ίδια ηλικία!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ