Μπάγερν Μονάχου – Μπενφίκα: Το «δώρο» που περιμένει η ΑΕΚ

Μπάγερν Μονάχου – Μπενφίκα: Το «δώρο» που περιμένει η ΑΕΚ

Η Μπάγερν υποδέχεται τη Μπενφίκα, σε ένα ματς το αποτέλεσμα του οποίου ενδιαφέρει κατά πολύ την ΑΕΚ, αναφορικά με την κατάληψη της 3ης θέσης του 5ου ομίλου που οδηγεί στο Europa League.

Την Τρίτη (27/11, 22:00) η Μπάγερν υποδέχεται στο Μόναχο την Μπενφίκα (για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League), με το αποτέλεσμα του αγώνα να ενδιαφέρει πολύ και την ΑΕΚ. Η Ενωση θα έχει παίξει νωρίτερα (19:55) στο ΟΑΚΑ με τον Αγιαξ, σε ένα ματς που οι κιτρινόμαυροι θέλουν τη νίκη έτσι ώστε να συνεχίσουν να ελπίζουν για την πρόκριση στο Europa League.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έχει βαθμό στον 5ο όμιλο ενώ οι Πορτογάλοι έχουν 4. Με νίκη δική τους και ήττα ή έστω ισοπαλία της Μπενφίκα στο Μόναχο, θα παραμείνουν ζωντανοί για την 3η θέση. Και μετά φυσικά θα πάνε την τελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία να τα παίξουν «όλα για όλα» απέναντι στους «αετούς της Λισσαβόνας».

Από την πλευρά της η Μπάγερν έχει κίνητρο για τη νίκη, καθώς μπορεί αυτή τη στιγμή να φιγουράρει στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς, ωστόσο ο Αγιαξ καραδοκεί. Οι Ολλανδοί καραδοκούν με 8, ενώ την 6η αγωνιστική υποδέχονται τους Βαυαρούς στο Amsterdam Arena.

Η κατάσταση φυσικά στην ομάδα της Μπάγερν δεν είναι και η καλύτερη. Ο προπονητής Νίκο Κόβατς βρίσκεται συνεχώς στην… πόρτα της εξόδου, ενώ το πρόσφατο 3-3 με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, άφησε την ομάδα του στο -9 από την κορυφή (21β. η Μπάγερν, 30 η Μπόρούσια Ντόρτμουντ).

Οσο για τον Αίαντα, προέρχεται από εκτός έδρας νίκη με 3-0 επί της Μπρέντα, η οποία τον έφερε στους 34 βαθμούς και τη 2η θέση στην Eredivisie, την ώρα που η πρωτοπόρος Αϊντχψόφεν έχει 39.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ