ΑΕΚ: Βουβαμάρα στα Σπάτα, «παγωμάρα» στον κόσμο

ΑΕΚ: Βουβαμάρα στα Σπάτα, «παγωμάρα» στον κόσμο

Οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν διάθεση σήμερα στα Σπάτα, ο κόσμος δεν... ψήνεται να πάει αύριο στο ΟΑΚΑ

Τα όσα είπε και αποφάσισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το βατερλό στο Αγρίνιο, δεν ήχησαν καλά στα αυτά της πλειοψηφίας της «κιτρινόμαυρης» κοινωνίας. Τα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά την απόφαση να «τελειώσουν» άμεσα οι Αντρέ Σιμόες, Τάσος Μπακασέτας και Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι… βουβά. Υπάρχει «παγωμάρα». Δεν υπήρχε καθόλου διάθεση σήμερα στην προπόνηση στα Σπάτα. Ούτε γέλια, ούτε πειράγματα. Όλοι σε μια περίεργη κατάσταση… Και όλα αυτά πριν απολαύσουν όλοι την τελευταία γιορτή στο Champions League.

Η ίδια «παγωμάρα» και στον κόσμο της ΑΕΚ. Οι τρεις παίκτες ήταν καλοί χαρακτήρες, δεν είχαν δώσει δικαιώματα όπως άλλοι συμπαίκτες τους και είχαν συμβάλει στην μεγάλη επιστροφή της ΑΕΚ και στο περσινό πρωτάθλημα. Θεωρούν στην πλειοψηφία τους άδικη την απόφαση Μελισσανίδη.

Ολο αυτό μεταφράζεται σε μικρή προσέλευση στο ματς με τον Αγιαξ. Η προπώληση κόλλησε στα 10.000 εισιτήρια και όλα δείχνουν ότι περισσότεροι από 25.000-30.000 οπαδοί δεν θα βρίσκονται αύριο στο ΟΑΚΑ για το τελευταίο εντός έδρας ματς του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ