Απίστευτες εικόνες: Ντροπή στα… αστέρια (vids)

Απίστευτες εικόνες: Ντροπή στα… αστέρια (vids)

Πολύ σοβαρά επεισόδια στο ΟΑΚΑ. Διεθνές ρεζιλίκι αλλά και κίνδυνος βαριάς τιμωρίας για την ΑΕΚ

Πολύ σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άγιαξ στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League. Οι βόμβες μολότοφ, τα καπνογόνα, η ωμή βία από τους δρόμους μεταφέρθηκαν στο γήπεδο με τους οπαδούς της ΑΕΚ και του Αίαντα να συγκρούονται και τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνουν προσπαθώντας να περιορίσουν το… χάος. Η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο, για ακόμα μία φορά για τους λάθος λόγους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οπαδοί της Ένωσης συγκρούστηκαν με εκείνους του Αγιαξ, στους οποίους φέρεται να βρίσκονται και οπαδοί του Παναθηναϊκού. Οπαδοί αιμόφυρτοι, φωτιές από τις ρίψεις μολότοφ, δακρυγόνα και ωμή βία συνθέτουν το άθλιο σκηνικό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, εκεί που λίγα 24ωρα πίσω, την «παράσταση έκλεβαν» σημαίες του Μαύρου Ήλιου και ναζιστικοί χαιρετισμοί.

Οι εικόνες έχουν κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, με τη βρετανική SUN να αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «οπαδοί της ΑΕΚ άφησαν αιμόφυρτους τους οπαδούς του Άγιαξ μετά από ρίψεις μολότοφ»! Για περισσότερο από 10 λεπτά έπεφτε άγριο ξύλο, κυρίως στην εξέδρα των οπαδών της ολλανδικής ομάδας. Οι Κιτρινόμαυροι κινδυνεύουν με πολύ βαριά τιμωρία αφού είναι ήδη υπότροποι από όσα έγιναν στο ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου και ευρωπαϊκή ομοσπονδία είναι ιδιαιτέρως αυστηρή!

Χαρακτηριστικά καρέ από το χάος στο ΟΑΚΑ:

 

Δείτε τα σοκαριστικά βίντεο:

https://twitter.com/ultrastyle01/status/1067489890462511109

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ