Διεθνώς ρεζίλι: «Χάος στο ΟΑΚΑ, βόμβες μολότοφ, τραυματισμοί και σκηνές πολέμου» (pics)

Διεθνώς ρεζίλι: «Χάος στο ΟΑΚΑ, βόμβες μολότοφ, τραυματισμοί και σκηνές πολέμου» (pics)

Βόμβες μολότοφ και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ χούλιγκανς των ΑΕΚ και Αγιαξ αλλά και των δυνάμεων των ΜΑΤ, συνέθεσαν το σκηνικό ωμής βίας που στήθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League. Πώς μετέδωσαν τα έκτροπα του Ολυμπιακού Σταδίου τα διεθνή ΜΜΕ.

Πρωτοφανή επεισόδια έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ΑΕΚ-Άγιαξ για το Champions League. Βόμβες μολότοφ, καπνογόνα και μάχες σώμα με σώμα μεταξύ χούλιγκανς των δύο ομάδων και των δυνάμεων των ΜΑΤ, συνέθεσαν το σκηνικό ωμής βίας που στήθηκε μέσα στο ΟΑΚΑ.

Μετά τα χτεσινά… προεόρτια στους δρόμους της Αθήνας, μερίδα οπαδών της Ενωσης συγκρούστηκαν με τους αντίστοιχους του Αγιαξ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι μεταξύ τους βρίσκονταν και οπαδοί του Παναθηναϊκού. Τα ΜΑΤ επενέβησαν και το όλο σκηνικό βίας που διαμορφώθηκε έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Τα μεγαλύτερα ΜΜΕ παγκοσμίως αναμετέδωσαν τις εικόνες αυτές με την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρίσκονται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο για όλους τους λάθος λόγους…

«Η αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ χάλασε από σοβαρές συμπλοκές οπαδών. Οπτικοακουστικό υλικό δείχνει βόμβες μολότοφ να εκτοξεύονται στις κερκίδες. Η ελληνική αστυνομία σύμφωνα με αναφορές χτύπησε οπαδούς του Άγιαξ πριν από το ματς»

the guardian (Μεγαλη Βρετανία)

 

«Οργή μεταξύ οπαδών: Οπαδοί της ΑΕΚ άφησαν αιμόφυρτους οπαδούς του Άγιαξ και τους πέταξαν βόμβες μολότοφ πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League»

The Sun (Μεγάλη Βρετανία)

 

«Παράνοια στην Ελλάδα: Μάχη μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Άγιαξ πριν από την έναρξη της αναμέτρησης»

infobae (Αργεντινή)

 

«Οκτώ οπαδοί του Ajax τραυματίστηκαν από υποστηρικτές της ΑΕΚ που εκτόξευσαν φωτοβολίδες αλλά και από επίθεση της αστυνομίας»

nu.nl (Ολλανδία)

 

«Φωτογραφίες: Η βία μολύνει το παιχνίδι μεταξύ ΑΕΚ και Άγιαξ»

caraotadigital (Βενεζουέλα)

 

«Οι συγκρούσεις μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Άγιαξ, είχαν 11 ελαφρά τραυματίες. Τα περιστατικά συνέβησαν πριν ξεκινήσει το παιχνίδι»

record (Πορτογαλία)

 

«Μολότοφ και χάος στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Άγιαξ. Οι οπαδοί της ελληνικής ομάδας επιτέθηκαν στους φιλάθλους των φιλοξενούμενων κατά τη διάρκεια αγώνα Champions League.»

espn (Αργεντινή)

 

«Η αναμέτρηση για το Champions League ήταν γεμάτη συγκρούσεις. Βόμβες μολότοφ και φωτοβολίδες εκτοξεύονταν προς τη μεριά των οπαδών του Άγιαξ»

urheiluvedot (Φινλανδία)

 

«Σοβαρές αναταραχές κατά τη διάρκεια αναμέτρησης»

Deportestcs (Ελ Σαλβαδόρ)

 

«ΑΕΚ Vs Άγιαξ (οπαδική βία): Οπαδοί αιμόφυρτοι στο γήπεδο κατά τη διάρκεια αναμέτρησης για το Champions League»

evening standard (Μεγάλη Βρετανία)

 

«Οπαδοί του Άγιαξ τραυματίστηκαν στην Αθήνα μετά από έκρηξη (μολότοφ) και συγκρούσεις με την αστυνομία πριν από αναμέτρηση για το Champions League»

Independent (Μεγάλη Βρετανία)

 

«Ματς για το Champions League χάλασε από οπαδούς που πετούσαν βόμβες μολότοφ»

usa today (ΗΠΑ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ