Ο Άγιαξ κάνει αναφορά για 8 τραυματίες από τα επεισόδια

Ο Άγιαξ κάνει αναφορά για 8 τραυματίες από τα επεισόδια

Ο Άγιαξ με ανακοίνωση του αναφέρει πως έχουν τραυματιστεί 8 οπαδοί του από τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ, ενώ καταγγέλλει σκληρή αστυνομική βία.

Η διοίκηση του Άγιαξ είναι έξαλλη με τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στην Ολλανδική ομάδα έχουν πολλά παράπονα από τη διαχείριση της αστυνομίας και έχουν ήδη καταγγείλει πως οι οπαδοί του έπεσαν θύμα σκληρής αστυνομικής βίας.

Ο ολλανδικός σύλλογος έχει καταγγείλει την υπέρμετρη χρήση βίας στους περίπου 1200 οπαδούς της που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ, αλλά και την απόλυτη απάθεια τους προς αυτούς της ΑΕΚ που πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής και πέταξαν δεκάδες αντικείμενα προς αυτούς, μεταξύ των οποίων και μία μολότοφ!

Επίσης οι Ολλανδοί μετά το τέλος του ματς ανακοίνωσαν πως 8 οπαδοί του Άγιαξ έχουν τραυματιστεί και πως δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι την υπόθεση, αφού έχουν πολύ σοβαρά παράπονα από την καθόλου καλή προστασία τους εντός του ΟΑΚΑ, αλλά και από τις συνθήκες που υπήρξαν γενικότερα εκφράζοντας συνεχώς τα παράπονα τους για την αστυνομία και τον τρόπο που χειρίστηκε τα επεισόδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ