Τα βίντεο του τρόμου και των καταστροφών (vids)

Τα βίντεο του τρόμου και των καταστροφών (vids)

Ο διήμερος πόλεμος στους δρόμους της Αθήνας και στο ΟΑΚΑ, μεταξύ οπαδών ΑΕΚ, Αγιαξ και Παναθηναϊκού και η... εισαγώμενη βία, με χούλιγκανς της πολωνικής Κρακόβια και της λευκορωσικής Παρτιζάν Μινσκ! Ο παγκόσμιος διασυρμός της Ελλάδας μέσα από 7 βίντεο.

Για ακόμα μια φορά η Ελλάδα διασύρεται σε παγκόσμιο επίπεδο για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Αιματηρά επεισόδια και συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, μολότοφ, φωτοβολίδες και πολλά ακόμα είναι που συνέθεσαν ένα πολεμικό σκηνικό το οποίο κάνει τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας και μάλιστα με άγριες συμπλοκές στην καρδιά της Αθήνας μεταξύ χούλιγκαν της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ. Συγκεκριμένα η Λεωφόρος Αλεξάνδρας έγινε πεδίο μάχης για τους χούλιγκανς με τη σύρραξη να είναι αναπόφευκτη και το ξύλο που «έπεφτε» να είναι ανελέητο στο Πεδίον του Άρεως. Οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Άγιαξ επιτέθηκαν στο «Δωματιάκι» των οπαδών της ΑΕΚ που βρίσκεται στο σημείο, η αστυνομία ήταν απούσα και γενικότερα εκ θαύματος δεν υπήρξαν θύματα σε μια νύχτα που τελικά ήταν προάγγελος για την επόμενη.

Χθες το βράδυ λοιπόν ήταν η κρίσιμη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ σε ένα παιχνίδι που η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι πολύ πριν έρθει η μέρα. Η κατάσταση στην Ένωση είναι σε τεντωμένο σχοινί τον τελευταίο μήνα και ο κόσμος «έβραζε». Μια μέρα μετά το ραντεβού θανάτου στο κέντρο της Αθήνας είδαμε παρόμοιες και θλιβερές εικόνες και μέσα στο ΟΑΚΑ. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης των κιτρινόμαυρων με τον Αίαντα ξεκίνησαν συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, χωρίς προηγούμενο. Δεκάδες φωτοβολίδες έκαναν… την εμφάνισή τους, ενώ υπήρξε ακόμα και μολότοφ, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να προσπαθούν να επιβάλλουν τον έλεγχο αλλά να μην μπορούν.

Εικόνες με ματωμένους οπαδούς, καπνούς από φωτιές και σπασμένα καθίσματα σε έναν αγώνα Champions League… Εικόνες ντροπής από τα σοβαρότατα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άγιαξ, έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ΜΜΕ, διασύροντας για μία ακόμη φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Όμως φαίνεται πως το διήμερο αυτό σκηνικό που στήθηκε στην Αθήνα ήταν αναπόφευκτο να συμβεί. Ο λόγος φυσικά είναι πως με αφορμή την αναμέτρηση ΑΕΚ – Άγιαξ βρέθηκαν στην Αθήνα χούλιγκαν από την Ολλανδία και την Πολωνία!

Τις δύο τελευταίες μέρες κατέφθασαν χούλιγκαν της πολωνικής Κρακόβια όπως ανήρτησαν σε διάφορες σελίδες στα social media, αλλά και της λευκορωσικής Παρτιζάν Μινσκ μοναδικό σκοπό αυτόν τον 48ωρο πόλεμο στο κέντρο της Αθήνας και μέσα στο ΟΑΚΑ, όπου λέγεται πως μαζί με τους οπαδούς του Άγιαξ ενεπλάκησαν και οπαδοί του Παναθηναϊκού. Τα παρακάτω βίντεο αποτυπώνουν επακριβώς το τι συνέβη αυτό το διήμερο. Η «μαύρη νύχτα» στο Πεδίον του Άρεως και τα όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ αποτελούν για άλλη μια φορά τον παγκόσμιο διασυρμό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι συμπλοκές στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας: 

https://www.youtube.com/watch?v=CUG2M55mieo&fbclid=IwAR0wRWxSmoPE28gGoN0XayK-SlqIxRFn6QwPDml6k11vnM2nEH9dGi42eYY

Και τα σοβαρά επεισόδια μέσα από το ΟΑΚΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=VNArI9LvDPY&fbclid=IwAR2JIIyLkqFVK-xq9Lx672Q8oAua6gYK_Vl4rszuZp6LnOUqQghkxoOCW9Y

https://www.youtube.com/watch?v=et2HPcEEIgM&fbclid=IwAR07CsOo1oab0j2ETuuLmj-MYFLs4JNZ9kkEB7OP-VcEwjorCw81jK5DSyg

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ