Φαν Ντερ Σαρ: «Είχαμε προειδοποιήσει την ΟΥΕΦΑ και την ΑΕΚ»

Φαν Ντερ Σαρ: «Είχαμε προειδοποιήσει την ΟΥΕΦΑ και την ΑΕΚ»

Ο γενικός διευθυντής του Άγιαξ αναφέρθηκε στα θλιβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ και τόνισε πως η ολλανδική ομάδα είχε ζητήσει να γίνει έλεγχος. Πρόσθεσε μάλιστα πως η αστυνομία επέτρεψε στους οπαδούς της ΑΕΚ να επιτεθούν στους οπαδούς του Αίαντα.

Ο γενικός διευθυντής του Άγιαξ, Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ μίλησε στον ολλανδικό Τύπο για τα θλιβερά επεισόδια που έγιναν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του αγώνα της Ένωσης με τον Αίαντα, επισημαίνοντας πως η ολλανδική ομάδα είχε προειδοποιήσει την ΟΥΕΦΑ και την ΑΕΚ. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άγιαξ πρόσθεσε μάλιστα πως η αστυνομία επέτρεψε στους οπαδούς της Ένωσης να επιτεθούν σ’ εκείνους του Άγιαξ.

«Είχαμε εκφράσει την ανησυχία μας για τον κίνδυνο επεισοδίων τόσο στην ΟΥΕΦΑ όσο και στους ιθύνοντες ασφαλείας της ΑΕΚ. Ζητήσαμε να γίνει έλεγχος, να ψάξουν όλον τον κόσμο που θα μπει στο γήπεδο. Η αστυνομία επέτρεψε να επιτεθούν στους οπαδούς μας. Όλοι είχαν ότι εκτόξευαν φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα. Χτυπούσαν τους οπαδούς μας και απειλήθηκε η ζωή τους.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά την λήξη τους διαμαρτυρηθήκαμε στην ΟΥΕΦΑ. Οι άνθρωποι από την ασφάλεια είδαν τι συνέβη, όπως και εμείς. Δεν λέω πως οι 1.200 οπαδοί μας ήταν σωστοί, αλλά τους συμπεριφέρθηκαν με άσχημο τρόπο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ