«Τελειώνει» ο Ρουί Βιτόρια από την Μπενφίκα

«Τελειώνει» ο Ρουί Βιτόρια από την Μπενφίκα

Θέμα χρόνου είναι η λύση της συνεργασίας της Μπενφίκα με τον Ρούι Βιτόρια.

Ώρες μετράει στην Μπενφίκα ο Ρουί Βιτόρια. Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα BOLA, ο πρόεδρος του συλλόγου. Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει πλέον λόγος παραμονής του προπονητή, μετά τη σειρά των κακών αποτελεσμάτων και εμφανίσεων.

Οι επόμενες ώρες θα είναι αποφασιστικές, αλλά όλα δείχνουν ότι το τέλος είναι πολύ κοντά για τον 48χρονο τεχνικό, τρεισήμισι χρόνια μετά την άφιξή του στο Da Luz για να αντικαταστήσει τον Ζόρζε Ζέσους. Χθες υπήρχε συνάντηση, προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος λύσης του συμβολαίου του, ου ολοκληρώνεται το 2020.

Ετσι η Μπενφίκα θα υποδεχθεί την ΑΕΚ, την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, εκτός απροόπτου, έχοντας τον Μπρούνο Λάγκε, προπονητή στην δεύτερη ομάδα, ενώ είναι πιθανό να έχει για συνεργάτες του, τους πρώην παίκτες, Λουιζάο και Ζούλιο Σέζαρ

Ο Λάγκε επέστρεψε στο σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι αφού συνόδεψε πρώτα τον Κάρλος Καρβαχάλ στην περιπέτεια της Αγγλίας, με Σέφιλντ Γουένσντει και Σουόνσι.
Αναμένεται να είναι αυτός στη σημερινή προπόνηση της Μπενφίκα, που προετοιμάζεται να υποδεχθεί την Φεϊρένσε , για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ