Η UEFΑ αποφασίζει για VAR στο Champions League

Η UEFΑ αποφασίζει για VAR στο Champions League

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποφασίσει σήμερα αν θα χρησιμοποιηθεί το VAR στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Champions League τη φετινή σεζόν.

Η UEFA είναι έτοιμη να δώσει σήμερα την συγκατάθεσή της με τη χρήση του Var στο Champions League ήδη από την τρέχουσα σεζόν, στη φάση των νοκ άουτ αγώνων. Μετά από τους δισταγμούς των τελευταίων μηνών, η UEFA, αναμένεται σήμερα στο Δουβλίνο να καθορίσει τις σχετικές λεπτομέρειες.

«Αρχίσαμε να κάνουμε την προετοιμασία, η ομάδα του Ρομπέρτο Ροσέτι (επικεφαλής της UEFA τους διαιτητές) είναι πολύ καλή. Υπάρχουν δύο απόψεις που πρέπει να αξιολογηθούν: αυτή των διαιτητών και η τεχνολογική πλευρά. Περιμένω μια αξιολόγηση και στη συνέχεια θα δούμε πότε μπορεί να εισαχθεί. Το αργότερο όμως, την επόμενη σεζόν», είπε ο Τσεφερίν μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της χρήσης του Var ήδη από το 2018/19.

Υπόθεση που στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε και έτσι το Champion League, αναμένεται να ακολουθήσει Serie A, Bundesliga, Ligue 1, La Liga και το Παγκόσμιο Κύπελλο στην εισαγωγή του Var, ενώ η Premier League θα χρησιμοποιήσει μόνο από την επόμενη σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ