Η FifPro ενάντια στο νέο Champions League και σε Σαββατοκύριακα

Η FifPro ενάντια στο νέο Champions League και σε Σαββατοκύριακα

Ο κίνδυνος που επισημαίνει η Ένωση των παικτών, είναι η θυσία των εθνικών πρωταθλημάτων στο βωμό του Champions League.

UEFA και ECA προσπαθούν από κοινού ώστε να πετύχουν την αναδιάρθρωση του Champions League. Η πρόθεσή τους όμως; για την διεξαγωγή των αγώνων στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου, συναντά την αντίσταση της ένωσης των ποδοσφαιριστών, FifPro.

Η Fifpro παρουσιάζεται ανένδοτη, εκφράζοντας μάλιστα τη δυσαρέσκειά της για τον αποκλεισμό από οποιονδήποτε διάλογο σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις. «Είναι απαράδεκτο», είπε ο γραμματέας της FifPro, Ολλανδός Tέο Φαν Σέγκελεν, όπως ανέφερε η ιταλική εφημερίδα Repubblica.

Ο κίνδυνος που επισημαίνει η Ένωση των παικτών, είναι η θυσία των εθνικών πρωταθλημάτων στο βωμό του Champions League. «Τα εθνικά πρωταθλήματα είναι τα θεμέλια του ποδοσφαίρου. Οι ομοσπονδίες θα πρέπει να αποφύγουν το ενδεχόμενο οι μεγάλοι σύλλογοι να παίξουν εκεί με την δεύτερη ομάδα και τα γήπεδα να αδειάζουν σε ένα μη βιώσιμο τηλεοπτικό ανταγωνισμό», δήλωσε ο Φαν Σέγκελεν.

Η ιδέα των αγώνων του Champions League για Σαββατοκύριακο, ωστόσο, θεωρείται πρόωρη για την UEFA, καθώς δεν έχει ακόμη εκπονηθεί καμία μεταρρύθμιση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ