Ο Σιδηρόπουλος στο Σάλκε – Λοκομοτίβ Μόσχας για το Champions League

Ο Σιδηρόπουλος στο Σάλκε – Λοκομοτίβ Μόσχας για το Champions League

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το ματς της Σάλκε με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, σ' ένα καθοριστικό ματς ως προς την έκβαση του εισιτηρίου για το Europa League.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το ματς της Σάλκε με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League την προσεχή Τρίτη (11/12, 19:55).

Δεν πρόκειται για σημαντικό παιχνίδι σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης από τον 4ο όμιλο, αλλά μόνο όσον αφορά την τρίτη θέση κατ’ επέκταση στους 32 του Europa League.

Οι Ρώσοι χρειάζονται τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση, καθώς σε περίπτωση που η Γαλατάσαραϊ κερδίσει την Πόρτο στο άλλο παιχνίδι, θα «κλέψει» το εισιτήριο για τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση. Όσο για τη Σάλκε έχει προκριθεί στην επόμενη φάση μέσω της 2η θέσης και είναι μαθηματικά αδύνατο να ανέβει στην πρώτη.

Βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι οι Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης, ενώ επιπρόσθετοι οι Τάσος Παπαπέτρου, Γιάννης Παπαδόπουλος και τέταρτος ο Δαμιανός Ευθυμιάδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ