ΑΕΚ: Ταξιδεύει με την αποστολή για Πορτογαλία ο Σιμόες για να τελειώσει τη μεταγραφή του

ΑΕΚ: Ταξιδεύει με την αποστολή για Πορτογαλία ο Σιμόες για να τελειώσει τη μεταγραφή του

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Αντρέ Σιμόες στην Αλ Ουάντα με τον Πορτογάλο να ταξιδεύει για την πατρίδα του μαζί με την αποστολή της ΑΕΚ, που αναχωρεί για το ματς με την Μπενφίκα, ώστε να συναντηθεί με τον μάνατζέρ του και να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Η αποστολή της ΑΕΚ αναχωρεί (11:30) για την Λισαβόνα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Μπενφίκα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και στο αεροπλάνο θα βρίσκεται και ο Αντρέ Σιμόες.

Ο Πορτογάλος αναμένεται να αναχωρήσει αμέσως μόλις φτάσει η αποστολή στη Λισαβόνα για το Οπόρτο ώστε να δει την οικογένειά του, ενώ πολύ πιθανό θεωρείται να έχει συνάντηση και με τον μάνατζέρ του προκειμένου να συζητήσουν για την επικείμενη μεταγραφή του στην Αλ Ουάντα. Η συγκεκριμένη υπόθεση, άλλωστε, φαίνεται πως πλέον βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Στην αποστολή που ταξιδεύει για την Πορτογαλία βρίσκεται και ο Έλντερ Λόπες ο οποίος κατόπιν σχετικής άδειας θα έχει την ευκαιρία να δει τους δικούς του ανθρώπους και στη συνέχεια να επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης. Άλλωστε, η πορεία της αποθεραπείας του κρίνεται ικανοποιητική και έτσι θα έχει την ευκαιρία και για ένα διάλειμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ