Μάνταλος: «Τώρα θέλουμε νίκες»

Μάνταλος: «Τώρα θέλουμε νίκες»

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος μίλησε κατά την αναχώρηση των κιτρινόμαυρων για Λισαβόνα, τονίζοντας πως η Ένωση χρειάζεται νίκες για να ξαναβρεί την ηρεμία της.

Η ΑΕΚ αναχώρησε για Πορτογαλία καθώς το βράδυ της Τετάρτης αντιμετωπίζει στην Λισαβόνα την Μπενφίκα και ο αρχηγός των κιτρινόμαυρων, Πέτρος Μάνταλος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, λίγο πριν την επιβίβαση στο αεροσκάφος. Ο διεθνής μέσος της Ένωσης αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της ομάδας του και υποστήριξε ότι αυτό που θέλει πάνω απ’ όλα αυτή την περίοδο η ΑΕΚ είναι νίκες για να ξαναβρεί την ηρεμία της.

«Σε όλη την ομάδα υπάρχει μια στενοχώρια, ένα παράπονο, ότι είμαστε στο τελευταίο ματς και στους μηδέν βαθμούς. Θέλουμε να κλείσουμε τον όμιλο με ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα πέρασε δύσκολα το Νοέμβριο, στα δύο τελευταία ματς είχαμε νίκες σε συνδυασμό με καλό ποδόσφαιρο.

Πλέον χρειαζόμαστε νίκες, όχι τόσο το καλό ποδόσφαιρο, αλλά βαθμούς και νίκες, που φέρνουν αυτοπεποίθηση και ηρεμία, στοιχεία που είχαμε χάσει. Κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να βρει το κίνητρο από μόνος του. Ξέρουμε σε ποια διοργάνωση παίζουμε και ποια ομάδα αντιμετωπίζουμε», υποστήριξε ο Μάνταλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ