Γαλατασαράι – Πόρτο 2-3

Γαλατασαράι – Πόρτο 2-3

Η Πόρτο πέρασε από την έδρα της Γαλατασαράι (2-3), με τους Τούρκους να παίρνουν την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League, αφού η Σάλκε επικράτησε 1-0 της Λοκομοτίβ.

Ενδιαφέρον μονάχα για την τρίτη θέση και το εισιτήριου του Europa League υπήρχε στον 4ο όμιλο του Champions League. Οι δυο πρώτες θέσεις είχαν «κλειδώσει» από Πόρτο και Σάλκε αντίστοιχα.  Η Γαλατασαράι ηττήθηκε με 3-2 εντός έδρας από τους Δράκους, όμως χάρη στην επικράτηση με 1-0 της Σάλκε επί της Λοκομοτίβ Μόσχας πήρε τελικώς το «εισιτήριο» για το Europa League. Αήττητη στην επόμενη φάση η Πόρτο.

Πιο αναλυτικά, ο Φελίπε στο 17ο λεπτό, άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 42’ ο Μαρέγκα από το σημείο του πέναλτι έκανε το 0-2. Τρία λεπτά αργότερα, όμως, η Γαλατά κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με πέναλτι του Φεγκουλί. Στην επανάληψη, η Πόρτο έκανε το 3-1 με σκόρερ τον Ολιβέιρα στο 57’. Έκτοτε, οι γηπεδούχοι πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν με τον Ντερντιγιόκ στο 65’ (2-3) και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν ο Φεγκουλί σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι από την άσπρη βούλα. Τελικά, το 2-3 έμεινε μέχρι το τέλος και όλοι έμειναν ευχαριστημένοι.

Όσον αφορά το παιχνίδι της Σάλκε με την Λοκομοτίβ, ενώ όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα παρέμενε ως το τέλος, ο Σοπφ στο 90’ έδωσε τη νίκη στους Γερμανούς και ανάγκασε τους Μοσχοβίτες να μείνουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του ομίλου και εκτός Ευρώπης.

Γαλατασαράι – Πόρτο 2-3

Σάλκε – Λοκομοτίβ 1-0

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου

Γαλατασαράι – Πόρτο 2-3
Σάλκε – Λοκομοτίβ 1-0

Η βαθμολογία

1.Πόρτο 16
2.Σάλκε 11
3.Γαλατασαράι 4
4.Λοκομοτίβ 3

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ