Το σημείο συγκέντρωσης των οπαδών της ΑΕΚ στη Λισαβόνα (pics)

Το σημείο συγκέντρωσης των οπαδών της ΑΕΚ στη Λισαβόνα (pics)

Oι απαραίτητες πληροφορίες για τους φίλους της ΑΕΚ που βρίσκονται στη Λισαβόνα σχετικά με το σημείο συγκέντρωσης και τον τρόπο μεταφοράς τους στο γήπεδο.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε του φίλους της που θα βρεθούν στη Λισαβόνα σχετικά με το σημείο συγκέντρωσης αλλά και τον τρόπο μεταφοράς τους στο «Ντα Λουζ».

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«H πλατεία «Terreiro do Paço» της Λισσαβόνας θα είναι το σημείο συγκέντρωσης στις πέντε το απόγευμα (τοπική) για τους φιλάθλους της ΑΕΚ, που θα βρεθούν σήμερα στις εξέδρες του Ντα Λουζ για να ενισχύσουν την πρωταθλήτρια Ελλάδας στον τελευταίο της αγώνα στο πλαίσιο του UEFA Champions League.

Η μετάβασή τους στο γήπεδο θα γίνει με το μετρό και τη στάση Colegio Militar ακολουθώντας την κίτρινη γραμμή, όπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα της πορτογαλικής αστυνομίας, προκειμένου να μεταβούν περπατώντας περίπου 400 μέτρα στο τμήμα των εξεδρών, που είναι για τους φιλοξενούμενους οπαδούς. Οι θύρες του Ντα Λουζ θα ανοίξουν στις έξι το απόγευμα και οι φίλαθλοι της ΑΕΚ παρακαλούνται για την έγκαιρη προσέλευσή τους προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση με τον εξονυχιστικό σωματικό έλεγχο, που θα υπάρξει στις πόρτες του γηπέδου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει στους φιλάθλους της ότι θα απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο σε όποιον φίλαθλο βρεθεί να έχει στην κατοχή του πυροτεχνήματα (βεγγαλικά, κροτίδες, καπνογόνα), συσκευές λέιζερ, αιχμηρά αντικείμενα που μπορεί να χαρακτηριστούν όπλα, ενώ δεν επιτρέπεται η χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Σε κάθε τέτοιο ενδεχόμενο θα υπάρξει σύλληψη και άμεση παραπομπή σε δίκη.

Οι φίλαθλοί μας, χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα, στάθηκαν αυτή τη χρονιά δίπλα στην ομάδα μας σε μερικά από τα πιο σπουδαία ευρωπαϊκά γήπεδα! Στη Γλασκώβη, στη Βουδαπέστη, στο Αμστερνταμ και στο Μόναχο. Επιβάλλεται η ίδια άψογη συμπεριφορά και απόψε στο Ντα Λουζ της Λισαβόνας.

Θα βρίσκεστε και πάλι μαζικά στο πλευρό της πρωταθλήτριας Ελλάδας, θα δώσετε και πάλι το δικό σας μοναδικό παρών στην εξέδρα, θα ενισχύσετε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας μας αδιαφορώντας για το ότι δεν υπάρχουν ελπίδες ευρωπαϊκής συνέχειας στην εφετινή χρονιά. Σας αρκεί να βρίσκεστε κοντά στην ΑΕΚ!

Στόχος όλων μας είναι να ολοκληρώσουμε την εφετινή μας ευρωπαϊκή παρουσία, με την επιστροφή στους ομίλους του UEFA Champions League μετά από δώδεκα χρόνια, δείχνοντας σε ολόκληρη την Ευρώπη ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ