Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-3

Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0-3

Μπορεί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έκανε μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της με το 3-0 επί της Ρεάλ, αλλά η νίκη της Πλζεν επί της Ρόμα με 2-1 έδωσε το εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ στους Τσέχους.

Σε έναν όμιλο με φινάλε «θρίλερ», η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έμεινε 4η στον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ παρά το 3-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου κι αυτό γιατί η Βικτόρια Πλζεν επικράτησε της Ρόμα με 2-1 και πήρε την πολύτιμη τρίτη θέση που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Στην αναμέτρηση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου η «βασίλισσα» με την πρώτη θέση καπαρωμένη αντιμετώπισε μία ΤΣΣΚΑ που θα τα έπαιζε όλα για όλα για να κάνει αυτό που έπρεπε από τη μεριά της εναποθέτοντας τις ελπίδες της στη Ρόμα. Οι «Μοσχοβίτες» μπήκαν πλήρως αφοσιωμένοι στο ματς από το ξεκίνημα και έλεγξαν την αναμέτρηση με τους «μερένχες». Το γκολ του Φεντόρ Τσάλοφ στο 37ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά ούτε τότε οι παίκτες της Ρεάλ είδαν τον αγώνα με την δέουσα προσοχή. Ο Γκιόργκι Σενίκοφ μάλιστα δύο λεπτά πριν το ημίχρονο έκανε το 2-0 για τους Ρώσους βάζοντας τις βάσεις για μία από τις μεγαλύτερες  νίκες στην ιστορία της ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος μάταια ήλπιζαν σε ανάκαμψη οι φίλοι των Μαδριλένων, καθώς οι γηπεδούχοι παρέμειναν απαθείς. Η ΤΣΣΚΑ δεν άφησε ατιμώρητους τους Ισπανούς και σκόραρε ακόμη ένα γκολ με τον Άρνορ Σίγκουρντσον στο 73ο λεπτό. Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικά και το τελικό σφύριγμα βρήκε το σκορ στο 0-3.

Την ίδια στιγμή στην Τσεχία, Βικτόρια Πλζεν και Ρόμα έφταναν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-0 σε ένα ματς χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση, μιας και με αυτό το σκορ προκρίνονταν οι γηπεδούχοι ενώ και οι Ιταλοί δεν είχαν ελπίδες για την πρώτη θέση. Με την ΤΣΣΚΑ να προηγείται όμως, η Πλζεν αναγκάστηκε να βγει μπροστά και να κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στους «τζιαλορόσι». Στο 62ο λεπτό ο Γιαν Κόβαρικ έκανε το 1-0 για τους Τσέχους φέρνοντας και πάλι τα χαμόγελα στους οπαδούς της ομάδας. Η Ρόμα όμως αντέδρασε και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Σενγκίζ Ουντέρ έξι λεπτά αργότερα. Οι γηπεδούχοι όμως, με ώθηση και από τον κόσμο της ομάδας στην κερκίδα κατάφεραν να κάνουν το 2-1 στο 72′ με Τόμας Τσόρι, γκολ που έμελλε να χαρίσει στην ομάδα την προνομιούχο τρίτη θέση.

Η τελική βαθμολογία του 7ου ομίλου

1. Ρεάλ Μαδρίτης 12 (12-5)
2. Ρόμα 9 (11-8)
3. Βικτόρια Πλζεν 7 (7-16)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 7 (8-9)

Ρεάλ Μ.- ΤΣΣΚΑ Μ. 0-3

Βικτόρια Πλζεν – Ρόμα 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ