Ο Μανόλο Χιμένεθ στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Οικογένειά μου η ΑΕΚ» (vid)

Ο Μανόλο Χιμένεθ στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Οικογένειά μου η ΑΕΚ» (vid)

Σε μαγαζί της Νέας Φιλαδέλφειας για να παρακολουθήσει το ματς της ΑΕΚ με την Μπενφίκα ο Μανόλο Χιμένεθ, παρέα με φίλους της Ενωσης, και μίλησε για την αγάπη που νιώθει για τον σύλλογο.

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε αναφέρει ότι ο Μανόλο Χιμένεθ είχε φτάσει στην Αθήνα για να περάσει μαζί την σύζυγο του κάποιες ξέγνοιαστες ημέρες μετά την αποχώρηση του από την Λας Πάλμας. Αυτές οι ημέρες συνδυάστηκαν και με κάποια επαγγελματικά του ζητήματα στην Αθήνα, μακριά από το ποδόσφαιρο.

Ο Ισπανός προπονητής που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και έβγαλε χιλιάδες οπαδούς της Ενωσης στους δρόμους της Νέας Φιλαδέλφειας για τα πανηγύρια, βρέθηκε απόψε πάλι εκεί. Ο Μανόλο βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί της Νέας Φιλαδέλφειας, μια… ανάσα από το νέο γήπεδο που ετοιμάζεται και αναμενόμενα ήταν το κεντρικό πρόσωπο με πολλούς φίλους της ΑΕΚ να τον χαιρετούν θερμά. Εκεί μάλιστα θα είδε το Μπενφίκα – ΑΕΚ, για το φινάλε των ομίλων του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ισπανός τεχνικός, σε βίντεο που τράβηξε φίλαθλος της ΑΕΚ και δημοσιεύτηκε στο youtube, αναφέρει χαρακτηριστικά πως «…η ΑΕΚ είναι η οικογένεια μου. Είμαι εδώ για να δω το παιχνίδι, θα νικήσουμε σίγουρα»!

https://www.youtube.com/watch?v=vwZxoFyArf4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ