Βαλένθια – Μάντσεστερ Γ. 2-1 (vids)

Βαλένθια – Μάντσεστερ Γ. 2-1 (vids)

Οι Νυχτερίδες «δάγκωσαν» την Γιουνάιτεντ, ενώ η Γιουνγκ Μπόις έκανε τη μεγάλη έκπληξη και επικράτησε της Γιουβέντους με 2-1.

Αδιάφορες και ηττημένες! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην Ισπανία και ηττήθηκε από την Βαλένθια με 2-1, ενώ με το ίδιο σκορ έχασε και η Γιουβέντους στην Ελβετία από την Γιουνγκ Μπόις. Τα παιχνίδια, πάντως, ήταν βαθμολογικά αδιάφορα, με την ιταλική ομάδα να τερματίζει στην πρώτη θέση με 12 πόντους και τους Κόκκινους Διαβόλους στη δεύτερη με 10 βαθμούς. Στην τρίτη η Βαλένθια με 8 πόντους, με την ομάδα του Μαρθελίνο Γκαρθία να συνεχίζει στο Europa League.

Στην Ισπανία οι Νυχτερίδες εκμεταλλεύτηκαν το μπλαζέ ύφος της Γιουνάιτεντ και αποχαιρέτησαν με νίκη το Champions League. Στο 17’ ο Σολέρ με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ρομέρο και έκανε το 1-0. Στο 48’ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0 με αυτογκόλ του Φιλ Τζόουνς. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά το μοναδικό που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 87’ με τον Ράσφορντ, με τον νεαρό άσο να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Βαλένθια (Μαρθελίνο Γκαρθία): Ζάουμε, Πιτσίνι, Βέζο, Ντιακαμπί, Λάτο (51′ Γκαράι), Παρέχο, Τσερίσεβ (66′ Φεράν Τόρες), Κοντογκμπιά, Σολέρ, Μίνα (68′ Ροδρίγο), Μπατσουαγί.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ρομέρο, Βαλένσια, Ρόχο (46′ Γιανγκ), Τζόουνς, Μπαγί, Φελαϊνί, Μάτα, Πογκμπά, Φρεντ (57′ Ράσφορντ), Αντρέας, Περέιρα, Λουκάκου (69′ Λίνγκαρντ).

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γιουνγκ Μπόις έκανε τη μεγάλη έκπληξη και τιμώρησε την αδιάφορη Γιουβέντους (2-1). Οι Ελβετοί προηγήθηκαν στο 30’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Οαρό, με τον 34χρονο στράικερ να… ξαναχτυπάει στο 68’ και να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας. Οι Ιταλοί μείωσαν στο 81’ με τον Ντιμπάλα, μετά την ασίστ του Ρονάλντο, ενώ λίγο αργότερα ο Αργεντινός πέτυχε και δεύτερο γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ, καθώς ο Ρονάλντο που ήταν εκτεθειμένος έκανε κίνηση προς την πορεία της μπάλας.

Γιουνγκ Μπόις (Χεράρδο Σεοάνε): Βέλφλι, Μπενίτο, Μπαμπού, Γκαρσία, Αλί Καμαρά, Ν’Γκαμαλό (82′ Σικ), Σο (90′ Βούτριχ), Φάσναχτ (80′ Μπερτόνε), Λόπερ, Αμπισερ, Ορό

Γιουβέντους (Μάξι Αλέγκρι): Σέζνι, Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Ντε Σίλιο (72′ Ντιμπάλα), Πιάνιτς (65′ Τσαν), Μπεντανκούρ, Κουαδράδο (23′ Αλεξ Σάντρο), Μπερναρντέσκι, Ντάγκλας Κόστα, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάντζουκιτς.

Η 6η αγωνιστική του 8ου ομίλου:

Βαλένθια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1
(17’ Σολέρ, 47’ αυτ. Τζόουνς – 87’ Ράσφορντ)

Γιουνγκ Μπόις – Γιουβέντους 2-1
(30’πεν., 68’ Οαρό-80’ Ντιμπάλα)

Η τελική βαθμολογία:

Γιουβέντους 12
Μάντσεστερ Γ. 10
Βαλένθια 8
Γιουνγκ Μπόις 4

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ