Γιουβέντους :  Αισιοδοξία για Μάντζουκιτς ενόψει Ολυμπιακού

Γιουβέντους : Αισιοδοξία για Μάντζουκιτς ενόψει Ολυμπιακού

Η Γιουβέντους θεωρεί ότι υπάρχουν ελπίδες ο Μάριο Μάντζουκιτς να προλάβει να αγωνιστεί στο ματς ενάντια στον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League

Ο Μάριο Μάντζουκιτς δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι κόντρα στη Νάπολι, καθώς ταλαιπωρείται από πρόβλημα στη γάμπα.

Ωστόσο, κόντρα στον Ολυμπιακό ο Κροάτης επιθετικός είναι πολύ πιθανό να προλάβει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να είναι έτοιμος. Σύμφωνα με την Tuttosport, ο τεχνικός της Γιουβέντους Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, θεωρεί ότι ο 31χρονος άσος θα κάνει ότι μπορεί και θα τα καταφέρει να αγωνιστεί ενάντια στους Ερυθρόλευκους.

Μάλιστα, ποντάρει στο γεγονός ότι πολλές φορές έχει δώσει το παρών σε αγώνες ενώ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Έτσι, πιστεύει ότι θα τον έχει διαθέσιμο και εάν δεν τον ξεκινήσει βασικό, να είναι τουλάχιστον στον πάγκο.

Θυμίζουμε, ότι η Γιουβέντους φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Champions League, με τη Βέκια Σενιόρα να θέλει μόνο νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ