Το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα στην 1η θέση στην Πορτογαλία για το 2018!

Το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα στην 1η θέση στην Πορτογαλία για το 2018!

Το παιχνίδι της Τούμπας το οποίο έκρινε ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης στην ιβηρική χώρα.

Στην κορυφή των μετρήσεων τηλεθέασης ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων συλλόγων της Πορτογαλίας για το 2018 βρέθηκε το ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα στην Τούμπα για τα play-offs του Champions League.

Ήταν το παιχνίδι που έχασε ο Δικέφαλος με 4-1 και έκρινε ένα εισιτήριο για τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το οποίο έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης στην ιβηρική χώρα.

Το ματς ΠΑΟΚ – Μπενφίκα άφησε πίσω άλλες μεγάλες αναμετρήσεις των «Αετών» της Λισσαβόνας (πχ τα ματς με ΑΕΚ, Μπάγερν και Άγιαξ στους ομίλους) αλλά και όλους τους αγώνες των άλλων ομάδων (Πόρτο, Σπόρτινγκ κτλ).

Επίσης ο αγώνας της Τούμπας βρέθηκε στο νούμερο 5 της λίστα των top 20 ποδοσφαιρικών αγώνων συνολικά που παρακολούθησαν οι Πορτογάλοι στην τηλεόραση το 2018, πιάνοντας 52% τηλεθέαση, πίσω μόνο από τα τέσσερα ματς της Εθνικής Πορτογαλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ