Προλαβαίνει τη Γιουνάιτεντ ο Νεϊμάρ

Προλαβαίνει τη Γιουνάιτεντ ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στο παιχνίδι με το Στρασβούργο, όμως όπως όλα δείχνουν θα δώσει κανονικά το παρόν στις αναμετρήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League.

Ευχάριστα νέα για τον Νεϊμάρ και την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ θα είναι τελικά έτοιμος για τις «μάχες» στους «16» του  Champions League του επόμενου μήνα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 26χρονος διεθνής άσος τραυματίστηκε στο μετατάρσιο στο δεξί του πόδι, στη συνάντηση του κυπέλλου με τη Στρασμπούρ (2-0) κι ενώ αρχικά υπήρξε μεγάλη ανησυχία για απουσία μεγάλου διαστήματος, τελικά οι εξετάσεις ήταν καλές και έδειξαν πως σε περίπου τρεις εβδομάδες θα είναι ξανά στις υπηρεσίες του Τόμας Τούχελ.

Αυτό σημαίνει πως η πρωταθλήτρια Γαλλίας θα μπορεί να τον υπολογίζει για τα ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στη φάση των «16» του Champions League. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε τραυματιστεί σοβαρά στο ίδιο σημείο τον περασμένο Φεβρουάριο και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση.

Επέστρεψε στη δράση το Μάιο και αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει τη Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στους «16» του Champions League στις 12 Φεβρουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ