Τούχελ: «Πολύ δύσκολα θα προλάβει τη Γιουνάιτεντ ο Νεϊμάρ»

Τούχελ: «Πολύ δύσκολα θα προλάβει τη Γιουνάιτεντ ο Νεϊμάρ»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Νεϊμάρ πολύ δύσκολα θα είναι έτοιμος για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, παραδέχθηκε ότι θα είναι πολύ δύσκολο για τον Νεϊμάρ να είναι έτοιμος για την πρώτη μάχη των «16»του Champions League με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Φλεβάρη.

Ο Βραζιλιάνος άσος, τραυματίστηκε στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού στον αγώνα με την Στρασμπούρ στο γαλλικό Κύπελλο, στο ίδιο σημείο που είχε τραυματιστεί την περασμένη χρονιά, που  κόντεψε να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Θα είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε ο Γερμανός προπονητής στο Canal+ μετά τη νίκη με 4-1 στη Ligue 1 επί της Ρεν.

«Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για πιθανή ημερομηνία επιστροφής. Καταρχάς, πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον μία εβδομάδα, η περίοδος αυτή και η αντίδρασή του στην θεραπεία θα είναι σημαντική. Μόνο τότε μπορούμε να είμαστε πιο ακριβείς, αλλά δεν είναι μυστικό, θα είναι πολύ δύσκολο».

Η Παρί επισκέπτεται το Ολν Τράφορντ για την πρώτη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «16» της κορυφαίας διοργάνωσης, στις 12 Φεβρουαρίου πριν φιλοξενήσει τους Άγγλους στις 6 Μαρτίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ