Τρέχει να προλάβει την Ατλέτικο ο Μπονούτσι

Τρέχει να προλάβει την Ατλέτικο ο Μπονούτσι

Πονοκέφαλος στη Γιουβέντους καθώς οι μπιανκονέρι βλέπουν τον ηγετικό κεντρικό αμυντικό τους, Λεονάρντο Μπονούτσι να είναι στα πιτς και να προλαβαίνει οριακά την αναμέτρηση με τους Μαδριλένους για το Champions League.

Πλήγμα αποτελεί για τη Γιουβέντους ο τραυματισμός του Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον δεξιό αστράγαλο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Λάτσιο και πλέον είναι αμφίβολος για το πρώτο τουλάχιστον ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στις 20 Φεβρουαρίου, για τη φάση των «16» του Champions League.

Ο κεντρικός αμυντικός που ξεκίνησε ήδη θεραπεία για το διάστρεμμα, δεν είναι σαφές πότε ακριβώς θα επιστρέψει, αλλά συνήθως απαιτείται τουλάχιστον ένας μήνας, κάτι που σημαίνει, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ότι η συμμετοχή του κατά της Ατλέτικο δεν είναι εξασφαλισμένη.

Ο διεθνής Ιταλός αμυντικός είναι αναντικατάστατο στέλεχος της οπισθοφυλακής της Βέκια Σινιόρα και ήδη μετρά 25 συμμετοχές 1 γκολ και τρεις ασίστ, μη έχοντας χάσει ματς στη φάση των ομίλων του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ